Quantcast
Τοσουνίδης στον Realfm 97,8: Να γίνει δημοψήφισμα για τη συμφωνία των Πρεσπών και στην Ελλάδα - enikonomia.gr
share

Τοσουνίδης στον Realfm 97,8: Να γίνει δημοψήφισμα για τη συμφωνία των Πρεσπών και στην Ελλάδα

δημοσιεύτηκε:

Να γίνει δημοψήφισμα για την επίλυση της ονομασίας της ΠΓΔΜ και στην Ελλάδα ζήτησε ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, Θεόδωρος Τοσουνίδης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και τους Δημήτρη Καμπουράκη και Βασίλη Λυριτζή.

“Εμείς λέμε ‘όχι’ σε όποια συμφωνία θα οδηγεί στη χρήση του ονόματος της Μακεδονίας, θα στερεί τμήματα εθνικής ταυτότητας από την Ελλάδα και θα διαστρεβλώνει την ιστορική αλήθεια… Δεν επιτρέπεται στην Ελλάδα με κανένα τρόπο να επικυρώσει κάτι που θα αφαιρεί από τα στοιχεία της εθνικής ταυτότητας και της πορείας της” είπε μεταξύ άλλων ο κ. Τοσουνίδης.

“Αυτή η δυνατότητα που δόθηκε στον γειτονικό μας λαό γιατί να μην δοθεί και στο ελληνικό λαό; Γιατί δεν αποδέχονται όλες οι πολιτικές δυνάμεις την πρόταση των ΑΝΕΛ να προχωρήσει σε ένα δημοψήφισμα επιτέλους, να αποφασίσει ο ελληνικός λαός. Και εμείς ως ΑΝΕΛ θα σεβαστούμε απολύτως την απόφαση του”, σημείωσε ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ και πρόσθεσε:

“Είναι μία ανοιχτή πρόταση, εδώ είμαστε να δούμε το επόμενο διάστημα, την ώρα που θα παράγουμε έργο, την ώρα που θα αγωνιζόμαστε να φέρουμε τη χώρα ξανά στις ράγες της ευημερίας. Έχουμε τη δυνατότητα να συζητήσουμε και αυτό το ζήτημα εκ νέου”.

Ακούστε το ηχητικό:


Πηγή: enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.