Quantcast
Τουρισμός- επιχειρηματικότητα στο επίκεντρο της συνάντησης Κατρούγκαλου με τον πρέσβη Ν. Κορέας - enikonomia.gr
share

Τουρισμός- επιχειρηματικότητα στο επίκεντρο της συνάντησης Κατρούγκαλου με τον πρέσβη Ν. Κορέας

δημοσιεύτηκε:

Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Κατρούγκαλος, συναντήθηκε, στις 2 Δεκεμβρίου, με τον Πρέσβη της Ν. Κορέας, κ. Υoung-jip Ahn.

Κατά τη συνομιλία τους, που διεξήχθη σε ιδιαιτέρως φιλικό κλίμα, επισημάνθηκαν οι εξαιρετικές διμερείς σχέσεις, σε πολιτικό και οικονομικό επίπεδο και υπογραμμίστηκε η δυνατότητα περαιτέρω σύσφιξής τους.

Ο Πρέσβης της Ν. Κορέας υπογράμμισε το τουριστικό ενδιαφέρον που παρουσιάζει η Ελλάδα για την χώρα του. Περαιτέρω, επεσήμανε το επιχειρηματικό ενδιαφέρον που παρουσιάζει η Ν. Κορέα για ελληνικές επιχειρήσεις, ιδίως στον τομέα αγροτικών προϊόντων εγνωσμένης υψηλής ποιότητας.

Ο κ. ΑΝΥΠΕΞ ευχαρίστησε τον συνομιλητή του για την, μέσω της Ύπατης Αρμοστείας για τους Πρόσφυγες του ΟΗΕ, συνεισφορά της Ν. Κορέας, ύψους 2,3 εκ. δολαρίων, προς τη χώρα μας με σκοπό την αντιμετώπιση του προσφυγικού, κατά το 2015 και 2016. Ο κ. Κατρούγκαλος τόνισε, επίσης, τις δυνατότητες που υφίστανται για την περαιτέρω προώθηση των οικονομικών σχέσεων, καθώς και των επιστημονικών και πολιτιστικών ανταλλαγών μεταξύ Ελλάδας και Ν. Κορέας.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.