Quantcast
Τουρκική θαλαμηγός μετέφερε 48 κιλά χασίς - enikonomia.gr
share

Τουρκική θαλαμηγός μετέφερε 48 κιλά χασίς

δημοσιεύτηκε:

Η άριστη συνεργασία της Δίωξης Ναρκωτικών Κέρκυρας με άλλες τέσσερις υπηρεσίες στις περιοχές της Κασσιώπης, των Εσπερίων και των Παλαιοκαστριτών και το Λιμεναρχείο, έβαλε τέλος στη δράση δυο Τούρκων που μετέφεραν στην Ελλάδα μεγάλες ποσότητες χασίς από την Αλβανία με την πολυτελή θαλαμηγό τους.

Οι κινήσεις του 48χρονου ιδιοκτήτη και του 55χρονου κυβερνήτη της θαλαμηγού με σημαία Τουρκίας εντοπίστηκαν στην δύσβατη παραλία Κογεβίνα της βορειοανατολικής Κέρκυρας στην ευρύτερη περιοχή της Κασσιώπης, όπου είχαν κρύψει 48 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 47 κιλών και 400 γραμμαρίων που είχαν μεταφέρει με το σκάφος από τα παράλια της Αλβανίας.

Οι δύο αλλοδαποί ακινητοποιήθηκαν από τους αστυνομικούς, συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας που τους απήγγειλε κατηγορίες κακουργηματικού δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών και άλλες παραβάσεις.

Από τις έρευνες διαπιστώθηκε ότι  ήταν «επαγγελματίες» στην διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών και εκτιμάται ότι η συγκεκριμένη ποσότητα θα τους απέφερε περίπου 45.000 ευρώ.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.