Quantcast
Τραγωδία στα Σφακιά: Δύο φίλοι εντοπίστηκαν νεκροί με διαφορά λίγων ωρών - enikonomia.gr
share

Τραγωδία στα Σφακιά: Δύο φίλοι εντοπίστηκαν νεκροί με διαφορά λίγων ωρών

δημοσιεύτηκε:

Νεκροί εντοπίστηκαν με λίγη ώρα διαφορά οι δύο φίλοι 44 και 50 ετών των οποίων τα ίχνη χάθηκαν χθες το μεσημέρι στη θαλάσσια περιοχή ανοιχτά των Σφακίων. Πρόκειται για τον 50χρονο Ρεθυμνιώτη, η σορός του οποίου εντοπίστηκε στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Γαύδου και Πλακιά Ρεθύμνου. Λίγη ώρα αργότερα εντοπίστηκε νεκρός και ο δεύτερος αγνοούμενος, 44 ετών.

Είχαν βγει για ψάρεμα με δύο καγιάκ

Υπενθυμίζεται πως όλη τη νύχτα δύο σκάφη του λιμενικού σώματος, ένα ναυαγοσωστικό και ένα περιπολικό, παραπλέοντα και drone με θερμική κάμερα “σάρωναν” τη θαλάσσια περιοχή από τα Σφακιά μέχρι τη Γαύδο με την ελπίδα να εντοπίσουν κάποιο ίχνος των δύο φίλων, δυστυχώς χωρίς αποτέλεσμα.

Οι δύο άντρες είχαν πάει για ψάρεμα με δύο καγιάκ, όταν ξαφνικά την Κυριακή το μεσημέρι ο καιρός άλλαξε απότομα και ένα δυνατό μπουρίνι άρχισε να τους παρασύρει τα καγιάκ στα ανοιχτά. Αμέσως οι δύο φίλοι που κατάγονται από το Ρέθυμνο επικοινώνησαν με τις αρχές ζητώντας βοήθεια. Στο κέντρο συντονισμού έρευνας και διάσωσης του ΛΣ ΕΛΑΚΤ σήμανε συναγερμός και ξεκίνησε μια μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό τους η οποία μέχρι στιγμής δεν έχει αποδώσει. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Χανίων, ένας αυτόπτης μάρτυρας που είδε τους δύο φίλους στο λιμανάκι των Σφακίων όπου πάρκαραν το αυτοκίνητο τους, είπε πως φορούσαν σωσίβια.

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.