Τα δρομολόγια Intercity στον άξονα Αθήνα – Θεσσαλονίκη – Αθήνα θα πραγματοποιούν το Σάββατο και την Κυριακή προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΤΡAΙΝΟΣΕ, «λόγω εξαιρετικά αυξημένης ζήτησης και για την αποφυγή συγχρωτισμού στις αμαξοστοιχίες της, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. θα πραγματοποιήσει εκτάκτως όλα τα δρομολόγια Intercity στον άξονα, Αθήνα – Θεσσαλονίκη – Αθήνα, το Σάββατο 07.11.2020 και την Κυριακή 08.11.2020».
Όσοι επιβάτες έχουν δικαίωμα μετακίνησης από νομό σε νομό – βάσει των κανόνων που ισχύουν – μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε πέντε αμαξοστοιχίες ανά κατεύθυνση, από σήμερα Παρασκευή και για το Σαββατοκύριακο, τηρώντας πάντα τα πρωτόκολλα ασφαλείας.
ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Έκτακτα δρομολόγια το Σαββατοκύριακο
δημοσιεύτηκε:
Επικαιρότητα
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα
15 ώρες πριν
MyKataggelies: Έρχεται νέα εφαρμογή για την ακρίβεια τον Νοέμβριο – Πώς θα μπορούν οι καταναλωτές να...
15 ώρες πριν
MyKataggelies: Έρχεται νέα εφαρμογή για την ακρίβεια τον Νοέμβριο – Πώς θα μπορούν οι καταναλωτές να...
ENIKOS NETWORK
Κλήρωση ΤΖΟΚΕΡ 29/9/2026: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί
