Quantcast
Τσίπρας: Αισιοδοξία για συμφωνία εντός των «κόκκινων γραμμών» - enikonomia.gr
share

Τσίπρας: Αισιοδοξία για συμφωνία εντός των «κόκκινων γραμμών»

δημοσιεύτηκε:

Την αισιοδοξία του, ότι η συμφωνία με τους πιστωτές, δεν θα παρεκκλίνει από τις «κόκκινες γραμμές» της κυβέρνησης, εξέφρασε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, κατά την εισήγησή του στο υπουργικό συμβούλιο.

«Είμαι αισιόδοξος ότι είμαστε κοντά σε συμφωνία που θα κινείται στο πλαίσιο της λαϊκής εντολής που έχουμε λάβει και θα ορίζεται από τις κόκκινες γραμμές της κυβέρνησης» τόνισε ο πρωθυπουργός.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ο κ. Τσίπρας αναφέρθηκε στις κόκκινες γραμμές της κυβέρνησης, ενώ τόνισε ότι η αίσθηση η οποία υπάρχει, είναι πώς έχει επιτευχθεί πρόοδος σε EuroWorking Group και Brussels Group.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η ελληνική κυβέρνηση επιθυμεί μια επικύρωση και ενδεχομένως και έκτακτο Eurogroup πριν από τις 11 Μαΐου.

Όσον αφορά στο πολυνομοσχέδιο, ο πρωθυπουργός φέρεται να περιέγραψε το περίγραμμά του, ενώ, απευθυνόμενος στους υπουργούς, εξήγησε ότι δεν το κατέθεσε στο Brussels Group, επειδή αυτή τη στιγμή είναι σε εξέλιξη οι διαβουλεύσεις στις Βρυξέλλες, ενώ τόνισε ότι η Αθήνα περιμένει και από την πλευρά των εταίρων λύση, που θα απελευθερώνει ρευστότητα για τη χώρα.

 

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.