Quantcast
Τσίπρας: Δε λυγίσαμε, δε συμβιβαστήκαμε, επιλέξαμε να σταθούμε όρθιοι - enikonomia.gr
share

Τσίπρας: Δε λυγίσαμε, δε συμβιβαστήκαμε, επιλέξαμε να σταθούμε όρθιοι

δημοσιεύτηκε:

«Δε λυγίσαμε, δε συμβιβαστήκαμε» τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας σε ανοιχτή συγκέντρωση στα Ανώγεια της Κρήτης.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε πως «όταν βρεθήκαμε με το πιστόλι στον κρόταφο, επιλέξαμε να σταθούμε όρθιοι», ενώ δήλωσε υπερήφανος που «δώσαμε αυτή τη μάχη και βρεθήκαμε μπροστά, υποστηρίζοντας το δίκιο του ελληνικού λαού».

Ο κ. Τσίπρας έκανε λόγο για σχέδιο που είχε ετοιμαστεί από καιρό, πριν τις εκλογές του Ιανουαρίου, με στόχο να παγιδευτεί η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και η χώρα.

Όπως κατήγγειλε, κάποιοι σχεδίαζαν να πάνε στην κάλπη νωρίτερα, επισπεύδοντας την προεδρική εκλογή, με στόχο μέσα στον Φλεβάρη να κλείσουν τις τράπεζες, «ώστε να υποχρεωθούμε σε υποχώρηση».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε στο διακύβευμα των εκλογών και σε αγροτικά ζητήματα, ενώ επανέφερε το ζήτημα των πολεμικών επανορθώσεων.

Παράλληλα, τόνισε ότι οι εταίροι πίεζαν για μέτρα, με την κυβέρνηση να παλεύει για τη μη επιβολή τους. «Τώρα μας λένε ότι ήταν δική μας επιλογή η αύξηση του ΦΠΑ» σχολίασε και έκανε λόγο για ένα «μεγάλο ψέμα» το οποίο στήνουν οι πολιτικοί του αντίπαλοι, επιδιώκοντας «την παλινόρθωση του παλιού».

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.