Quantcast
Τσίπρας: Η αντίστροφη μέτρηση για τη συγκυβέρνηση έχει ξεκινήσει - enikonomia.gr
share

Τσίπρας: Η αντίστροφη μέτρηση για τη συγκυβέρνηση έχει ξεκινήσει

δημοσιεύτηκε:

Σφοδρή επίθεση στον πρωθυπουργό και στην κυβέρνηση εξαπέλυσε σήμερα από το Ηράκλειο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας. Παράλληλα είπε ότι «η αντίστροφη μέτρηση για τη συγκυβέρνηση έχει ξεκινήσει», και τόνισε ότι έρχεται η ώρα της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης της αριστεράς ενώ χαρακτήρισε τον κ. Σαμαρά ως «πρωθυπουργό του χάους». O κ. Τσίπρας μιλώντας στο πλαίσιο της ανοικτής προγραμματικής διαβούλευσης που πραγματοποιείται στην Περιφερειακή Συνδιάσκεψη Κρήτης του ΣΥΡΙΖΑ στις θεματικές ενότητες: «Πρωτογενής τομέας- Τουρισμός- Ανάπτυξη/Υποδομές», μίλησε για ιστορικές στιγμές και για μια νέα σελίδα που ανοίγεται μπροστά στην πατρίδα. Ο ίδιος ανέφερε ότι, «η αντίστροφη μέτρηση για τη συγκυβέρνηση και τις πολιτικές της καταστροφής έχει αρχίσει».

Συνεχίζοντας την επίθεση στον πρωθυπουργό τον κατηγόρησε για κινδυνολογική έξαρση που απειλεί τους Έλληνες με το χάος και έκανε λόγο για “Σαμαράς exit”. 

Στη συνέχεια απευθυνόμενος στους εταίρους μας στην Ευρώπη υπογράμμισε ότι «η Ελλάδα δεν είναι χώρα ενοικιαστής στο κοινό μας σπίτι, στην Ευρωπαϊκή Ένωση.Δεν είναι αυτοί ιδιοκτήτες και εμείς ενοικιαστές. Ούτε η ελληνικές κυβερνήσεις θα είναι από εδώ και στο εξής εισπράκτορες των ενοικίων τους». Μην, παίζουν συνέχισε, με το αίσθημα της αξιοπρέπειας του περήφανου λαού μας. Στην Ευρώπη είμαστε ιδιοκτήτες όσο κι αυτοί. Χρωστάμε, ναι. Αλλά μας χρωστάνε κι αυτοί. «Μερικοί νομίζουν -συνέχισε – ότι οι αγορές θα βαράνε το νταούλι κι εμείς θα χορεύουμε στο σκοπό τους. Ε λοιπόν εμείς θα παίζουμε στο εξής το νταούλι, ή μάλλον τη λύρα της Κρήτης, κι εκείνοι θα χορεύουν πεντοζάλη».


Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.