Quantcast
Τσίπρας κατά Βαρουφάκη: Το διογκωμένο του «εγώ»… - Θέλει καριέρα συγγραφέα, καλές πωλήσεις! - enikonomia.gr
share

Τσίπρας κατά Βαρουφάκη: Το διογκωμένο του «εγώ»… – Θέλει καριέρα συγγραφέα, καλές πωλήσεις!

δημοσιεύτηκε:

Ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, αναφερόμενος στον πρώην υπουργό Οικονομικών, είπε ότι θέλει να κάνει καριέρα ως συγγραφέας και του ευχήθηκε καλές πωλήσεις για το νέο του βιβλίο.

Για το δραματικό πρώτο εξάμηνο του 2015 και τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα, ο Αλέξης Τσίπρας ανέφερε πως ήταν «μια σημαντική μάχη, καταγεγραμμένη ιστορικά, για να την ευτελίζουμε με το διογκωμένο “εγώ” του καθενός μας».

Δραγασάκης για Βαρουφάκη: Ηρθε και πέρασε σαν ξένο σώμα

Στον πρώην υπουργό Οικονομικών, αναφέρθηκε και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης, μιλώντας στον realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη.

«Εχω πάρα πολλά να πω. Και στον κ. Βαρουφάκη ο οποίος ήρθε και πέρασε ως ένα ξένο σώμα», τόνισε και πρόσθεσε: «Και πάρα πολλά βεβαίως να σκεφτώ, να ξανασκεφτώ και να στοχαστώ. Δεν είναι τα πράγματα όμως έτσι όπως εμφανίζονται».

Στην επισήμανση αν θα ήθελε να πει κάτι περισσότερο για το θέμα Βαρουφάκη το κορυφαίο κυβερνητικό στέλεχος είπε χαρακτηριστικά: «Αρκεί αυτό για σήμερα».

Σκουρλέτης: Φιλμ νουάρ οι ισχυρισμοί Βαρουφάκη

Ο υπουργός Εσωτερικών χαρακτήρισε βίπερ και φιλμ νουάρ τα όσα περιγράφει στο βιβλίο του ο πρώην υπουργός Οικονομικών:

“Σας συμβουλεύω για τη δική σας αξιοπιστία. Μην υιοθετείτε άκριτα ό,τι ακούγεται” τόνισε απευθυνόμενος στην αντιπολίτευση.

Κούλογλου για Βαρουφάκη: Ένας σπιούνος στο δωμάτιο

Στο στόχαστρο και του Στέλιου Κούλογλου βρέθηκε ο Γιάνης Βαρουφάκης, με τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να τον κατηγορεί ότι επιζητά την δημοσιότητα και χαρακτηρίζοντας λάθος την υπουργοποίησή του.

«Πάντα οι πολιτικοί συνηθίζουν να γράφουν μετά από χρόνια τα απομνημονεύματα τους ή τις αναμνήσεις τους από κρίσιμες περιόδους, αλλά αφού αυτές οι περίοδοι έχουν λήξει, όχι ενώ ακόμη συνεχίζονται. Και πολύ περισσότερο, όταν αποδεικνύεται ότι μαγνητοφωνούσαν μυστικά συναντήσεις», ανέφερε ο κ. Κούλογλου και συνέχισε: «Θεωρώ ότι ο κ. Βαρουφάκης ήταν ένας “σπιούνος στο δωμάτιο” και όχι αυτό που λέει στο βιβλίο του, “ενήλικοι στο δωμάτιο”. Και δυστυχώς, ούτε η αντιπολίτευση ούτε τα ΜΜΕ κατακρίνουν αυτή την ανήθικη συμπεριφορά, αλλά απλώς την αξιοποιούν πολιτικά».

Πηγή: Real.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.