Quantcast
Τσίπρας: Πρέπει να διαφυλάξουμε ως κόρη οφθαλμού την εθνική ομοψυχία - enikonomia.gr
share

Τσίπρας: Πρέπει να διαφυλάξουμε ως κόρη οφθαλμού την εθνική ομοψυχία

δημοσιεύτηκε:

Oφείλουμε σεβασμό στη δημοκρατική διαδικασία, χωρίς δραματοποιήσεις, για να διαφυλάξουμε ως κόρη οφθαλμού την εθνική ομοψυχία δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

«Την επόμενη ημέρα όλοι θα είμαστε ένα στην προσπάθεια της χώρας να ξεπεράσει την οικονομική κρίση με τη δυνατότητα διατήρησης της αξιοπρέπειας του ελληνικού λαού και της εθνικής κυριαρχίας» συμπλήρωσε.

Παράλληλα έδωσε τη διαβεβαίωση ότι η πολιτεία δεν πρόκειται να διαγράψει τις υποχρεώσεις της έναντι των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων,  μετά την ενημέρωσή του από την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

«Όσο περνά από το χέρι μας δεν πρόκειται να αποδεχθούμε μειώσεις που έχουν ως στόχο να δημιουργήσουν νέες ανισότητες στον κοινωνικό ιστό» ανέφερε ο πρωθυπουργός και πρόσθεσε:

«Εμείς θα αποφασίσουμε το πού και πώς θα γίνουν περικοπές».

Από την πλευρά του, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό για τη διαβεβαίωση ότι οι οποιεσδήπτε προτάσεις εκ μέρους των δανειστών δεν θα περιλαμβάνουν περικοπές στις Ένοπλες Δυνάμεις.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.