Quantcast
Τσίπρας: Σε ευπαθείς ομάδες τα 246 εκατ. ευρώ των αδειών - enikonomia.gr
share

Τσίπρας: Σε ευπαθείς ομάδες τα 246 εκατ. ευρώ των αδειών

δημοσιεύτηκε:

“Ο διαγωνισμός έδωσε απροσδόκητα υψηλό τίμημα που ταυτόχρονα δίνει το σήμα και στους ξένους επενδυτές, προσέθεσε. Στον τόπο υπάρχουν κανόνες και ξεκάθαροι κανονισμοί. Το κράτος δεν θα δίνει τα έργα σε φίλους και ημέτερους, είπε πριν λίγο ο πρωθυπουργός, τονίζοντας παράλληλα ότι η κυβέρνηση θα υπερασπιστεί το δημόσιο συμφέρον.

«Τα 246 εκατ. ευρώ είναι μεγάλο ποσό που δεν είχαμε υπολογίσει. Μέχρι το τελευταίο ευρώ δεσμεύομαι ότι θα κατευθυνθεί σε έκτακτες δράσεις για στήριξη ευπαθών ομάδων. Αναλυτικές ανακοινώσεις θα γίνουν στην ΔΕΘ. Είναι ένας ευχάριστος πονοκέφαλος», τόνισε.

«Η αξιωματική αντιπολίτευση κράτησε στάση υπεράσπισης ιδιωτικών συμφερόντων και δεν της αξίζει», είπε ο Αλέξης Τσίπρας. «Μέχρι τελευταία στιγμή η ΝΔ ταυτίστηκε με ιδιωτικά συμφέροντα. Δεν πίστεψε ότι θα πάμε κόντρα στο ρεύμα».
«Τους καλώ να παραδεχτούν το ατόπημά τους και να αναγνωρίσουν ότι αν αφήναμε ανοικτό τον διαγωνισμό τα έσοδα θα ήταν μόλις 30 εκατ. ευρώ. Τους καλώ να προχωρήσουμε από κοινού στη συγκρότηση του ΕΣΡ» σημείωσε.

Τέρμα οι αεριτζήδες, τόνισε ο πρωθυπουργός. Ολοι θα είναι ίσοι απέναντι στο νόμο. Θα στείλουμε μήνυμα στον κόσμο ότι είμαστε έτοιμοι φύγουμε από την κρίση.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.