Quantcast
Τσίπρας σε Μητσοτάκη: Η αξιωματική αντιπολίτευση είναι θεσμικός πυλώνας του τόπου - enikonomia.gr
share

Τσίπρας σε Μητσοτάκη: Η αξιωματική αντιπολίτευση είναι θεσμικός πυλώνας του τόπου

δημοσιεύτηκε:

«Κλείνει ένας κύκλος κακής παράδοσης μη επικοινωνίας ανάμεσα σε δύο θεσμικούς παράγοντες του τόπου με την παρουσία του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου» είπε ο Αλέξης Τσίπρας υποδεχόμενος τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη συνάντηση που είχε κανονιστεί για σήμερα και η οποία ολοκληρώθηκε πριν από λίγο χωρίς δηλώσεις.

Ο πρωθυπουργός δεσμεύθηκε πως σε ό, τι τον αφορά θα είναι διαθέσιμος ανά πάσα στιγμή, να παράσχει στον πρόεδρο της ΝΔ πλήρη ενημέρωση για τα μεγάλα ζητήματα που αφορούν στη χώρα «διότι η αξιωματική αντιπολίτευση είναι θεσμικός πυλώνας του πολιτικού συστήματος».

Ο κ. Τσίπρας πρόσθεσε «νομίζω πως η εκλογή σου κλείνει κι έναν ηλικιακό κύκλο» σημειώνοντας ότι «μένει να αποδειχθεί πως η νέα γενιά μπορεί να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις μιας καθαρής πολιτικής αντιπαράθεσης, με επιχειρήματα, με ιδέες και ταυτόχρονα και μιας ειλικρινούς ανταλλαγής πληροφοριών και ενημέρωσης για τα μεγάλα ζητήματα της χώρας».

Ο κ. Μητσοτάκης από την πλευρά του τόνισε πως παρά τις διαφωνίες που υπάρχουν ανάμεσα στην κυβέρνηση και την αξιωματική αντιπολίτευση, πρέπει να υπάρχει διάθεση συνεννόησης και επικοινωνία για όλα τα μεγάλα ζητήματα.

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.