Quantcast
Τζανακόπουλος στον Realfm 97,8: Ολομέτωπη επίθεση σε Γεωργιάδη, Στουρνάρα και Βενιζέλο - enikonomia.gr
share

Τζανακόπουλος στον Realfm 97,8: Ολομέτωπη επίθεση σε Γεωργιάδη, Στουρνάρα και Βενιζέλο

δημοσιεύτηκε:

“Δεν θέλησε ποτέ να κάνει μια πολιτική αυτοκριτική για το παρελθόν του, το Κίνημα Αλλαγής. Ο οποιοσδήποτε διάλογος προϋποθέτει “καθαρές” κουβέντες από τη πλευρά του. Βρισκόμαστε πολύ μακρυά από το να θεωρούμε ότι μπορεί να υπάρξουν πολιτικές εξελίξεις. Εμείς είμαστε ανοιχτοί για ανθρώπους που προέρχονται από τον συγκεκριμένο χώρο”, ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, στην αρχή της συνέντευξής του στον Διευθυντή Σύνταξης της Realnews Βασίλη Σκουρή.

Ανάξια σχολιασμού η τοποθέτηση Βενιζέλου στο συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής

Όσον αφορά στην τοποθέτηση του Ευάγγελου Βενιζέλου στο συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής περί “μετώπου δημοκρατικών δυνάμεων κατά του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Τζανακόπουλος σχολίασε ότι “πρόκειται περί μιας γελοίας πολιτικής τοποθέτησης που δεν είναι άξια σχολιασμού”.

Ολομέτωπη επίθεση σε Γεωργιάδη και Στουρνάρα

Για τις εξελίξεις στην υπόθεση Novartis, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε: “Εάν υπήρχε έστω και ένας πολίτης που θα μπορούσε να πιστέψει την αφήγηση της ΝΔ, μετά από τις αποκαλύψεις του Σαββατοκύριακου, αυτό αποκλείεται. Ο κ. Γεωργιάδης είναι αυτονόητο ότι θα έπρεπε ήδη να έχει παραιτηθεί έως ότου ολοκληρωθεί η διαλεύκανση της υπόθεσης.

Ο κ. Τσίπρας δεν αναφέρεται πουθενά. Το μόνο που αναφέρεται είναι η βούληση του κ. Φρουζή να επιδιώξει συνάντηση με τον κ. Τσίπρα. Είναι διαφορετικό κάποιος να θέλει και κάποιος να τον συναντά. Ο κ. Σαμαράς αποδείχθηκε ότι αντάλλαζε “ραβασάκια” και μάλιστα του έδινε και το τηλέφωνο του κ. Σταϊκούρα”, τόνισε ο κ. Τζανακόπουλος, ενώ για τον κ. Στουρνάρα ανέφερε ότι “ή άγνοια ή πολιτική σκοπιμότητα κρύβεται πίσω από τις τοποθετήσεις του”.

Για τα ελληνοτουρκικά

Όσον αφορά στα ελληνοτουρκικά, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε: “Ο κ. Ερντογάν έχει απελευθερώσει μια δυναμική στο εσωτερικό της Τουρκίας που τείνει να είναι ανεξέλεγκτη. Είναι μια επικίνδυνη κατάσταση την οποία παρακολουθούμε στενά. Η Ελλάδα κάνει ότι περνάει απ’ το χέρι της ώστε να εξομαλυνθούν οι σχέσεις μας με τη Τουρκία.

Για την ονομασία των Σκοπίων και τις…διαφωνίες Καμμένου

Ο κ. Τζανακόπουλος, ερωτηθείς για τις σχέσεις ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ανέφερε ότι: “Στο θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ, ο κ. Καμμένος έχει εκφράσει μια διαφορετική άποψη. Πρέπει να αναμένουμε την τελική συμφωνία. Όσον αφορά στα ελληνοτουρκικά υπάρχουν διαφορετικές πολιτικές εκφράσεις ή διαφορετικές διατυπώσεις. Όμως στο επίπεδο του πολιτικού και διπλωματικού σχεδιασμού, δεν υπάρχει ζήτημα. Δεν θεωρώ ότι υπάρχει η οποιαδήποτε σκιά στην κοινή προσπάθεια που κάνουμε.

Τέλος, ο κ. Τζανακόπουλος, επανέλαβε τη θέση της κυβέρνησης, για την αθωωτική απόφαση του Μητροπολίτη Αμβροσίου: ” Η γνώμη της κυβέρνησης είναι ότι οι στάσεις και οι συμπεριφορές οι οποίες προσβάλλουν οποιοδήποτε Έλληνα πολίτη είναι απαράδεκτες και καταδικαστέες. Και αυτό πρέπει να το λαμβάνει υπόψιν της και η ελληνική Δικαιοσύνη. Πράγμα που προφανώς δεν έκανε”.

Για το ποδοσφαιρικό Grexit

Για το ενδεχόμενο ποδοσφαιρικού Grexit υπογράμμισε ότι «Δεν αντέχουμε άλλο τον εκφυλισμό του ποδοσφαίρου. Όλα τα άλλα τα αντέχουμε»

Τέλος, ο κ. Τζανακόπουλος, επανέλαβε τη θέση της κυβέρνησης, για την αθωωτική απόφαση του Μητροπολίτη Αμβροσίου: ” Η γνώμη της κυβέρνησης είναι ότι οι στάσεις και οι συμπεριφορές οι οποίες προσβάλλουν οποιοδήποτε Έλληνα πολίτη είναι απαράδεκτες και καταδικαστέες. Και αυτό πρέπει να το λαμβάνει υπόψιν της και η ελληνική Δικαιοσύνη. Πράγμα που προφανώς δεν έκανε”.


Ακούστε το ηχητικό:


Πηγή: enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.