Quantcast
Βαρβιτσιώτης στον Realfm 97,8: Δημιουργείται ένα σκηνικό σύγκρουσης με τους εταίρους - enikonomia.gr
share

Βαρβιτσιώτης στον Realfm 97,8: Δημιουργείται ένα σκηνικό σύγκρουσης με τους εταίρους

δημοσιεύτηκε:

Αισθανόμουν και αισθάνομαι ότι η συγκολλητική ουσία των ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ που τους κρατά σε καρέκλες είναι πολύ πιο ισχυρή από οποιαδήποτε άλλη ουσία, είπε o Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου σχολιάζοντας τα σενάρια για πρόωρη προσφυγή στις κάλπες.

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής Β Αθήνας της ΝΔ και τομεάρχης για το προσφυγικό/μεταναστευτικό απαντώντας στο ερώτημα εάν η αίσθηση του είναι ότι βρισκόμαστε μπροστά σε εκλογές είπε: «Αισθανόμουν και αισθάνομαι ότι η συγκολλητική ουσία των ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ που τους κρατά σε καρέκλες είναι πολύ πιο ισχυρή από οποιαδήποτε άλλη ουσία. Και φαίνεται με τις παλινωδίες τις χθεσινές, τις δηλώσεις Παρασκευόπουλου που κανονικά θα έπρεπε να είχαν οδηγήσει τον κ. Καμμένο στο να παραιτηθεί, κι όμως δεν άκουσα ούτε λέξη, τις δηλώσεις Ζουράρι που θα έπρεπε να είχε απομακρυνθεί κι όμως πάλι δεν άκουσα λέξη. Φαίνεται ότι τους ενώνει πολύ περισσότερο η καρέκλα».

Ο κ. Βαρβιτσιώτης πρόσθεσε: «Όμως δεν υπάρχει αμφιβολία ότι δημιουργείται ένα σκηνικό σύγκρουσης με τους εταίρους για να δούμε πάλι ποια είναι η τρόικα εσωτερικού και εξωτερικού και να οδηγηθούμε με λαϊκίστικα ψευδοεπιχειρήματα, με ταχύτητα σε τέταρτο μνημόνιο».

Πηγή: enikos.gr


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.