Quantcast
Βαρβιτσιώτης στον Realfm 97,8: Η κυβέρνηση στα ερωτήματα που τίθενται δεν απαντάει με στοιχεία αλλά με διώξεις - enikonomia.gr
share

Βαρβιτσιώτης στον Realfm 97,8: Η κυβέρνηση στα ερωτήματα που τίθενται δεν απαντάει με στοιχεία αλλά με διώξεις

δημοσιεύτηκε:

“Η κυβέρνηση απέναντι στα ερωτήματα που τίθενται από την αντιπολίτευση ή τον Τύπο δεν απαντάει με στοιχεία αλλά απαντάει με διώξεις” δήλωσε ο τομεάρχης Μεταναστευτικής Πολιτικής της ΝΔ Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

“Δεν είναι ο πρώτος που φεύγει από το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής. Έχουν παραιτηθεί πέντε γενικοί γραμματείς μέχρι τώρα και τρεις γενικοί διευθυντές. Όλοι δεν έχουν καταγγείλει ότι δεν λειτουργεί σωστά το σύστημα, ότι υπάρχουν θύλακες αδιαφάνειας και απέναντι σε αυτές τις καταγγελίες έχουν ασκηθεί μόνο διώξεις και δεν έχουν απαντηθεί με στοιχεία τα ερωτήματα που θέτουν. Στις ερωτήσεις που έχουμε καταθέσει εμείς στη Βουλή, είναι δεκάδες οι αναπάντητες ερωτήσεις από τα αρμόδια υπουργεία όταν ζητάω να μου δώσουν συμβάσεις, έσοδα, έξοδα, διαδικασίες με τις οποίες ανατέθηκαν διάφορες προμήθειες. Δεν έχω πάρει καμία απάντηση” ανέφερε.

“Αυτό σε συνδυασμό με την εικόνα που υπάρχει στα νησιά δημιουργεί εύλογα ερωτήματα. Είναι γεγονός ότι υπάρχει κακοδιαχείριση” συμπλήρωσε.

Ακούστε το ηχητικό:


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.