Quantcast
"Βόμβα" Θεμιστοκλέους: Καταβάλλεται προσπάθεια να μην πάμε σε lockdown -ΒΙΝΤΕΟ - enikonomia.gr
share

“Βόμβα” Θεμιστοκλέους: Καταβάλλεται προσπάθεια να μην πάμε σε lockdown -ΒΙΝΤΕΟ

δημοσιεύτηκε:

Η πρόθεση της κυβέρνησης είναι να μην γίνει lockdown στη χώρα, ξεκαθάρισε ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Συγκεκριμένα σε ερώτηση εάν υπάρχει το ενδεχόμενο να γίνει lockdown στη χώρα Γενάρη,Φλεβάρη είπε: “Η πρόθεση είναι να μην γίνει lockdown. Γιατί και το lockdown έχει τις δικές του παρενέργειες”.
“Kαταβάλλεται κάθε προσπάθεια να μην πάμε σε lockdown. O μόνος τρόπος για να το αποφύγουμε αυτό, είναι ο εμβολιασμός” τόνισε με έμφαση και πρόσθεσε ότι η Ελλάδα έχει περίπου τα ίδια ποσοστά κρουσμάτων με Γερμανία και Αυστρία και ότι η χώρα μας δεν είναι μακριά από τον μέσο όρο Ευρωπαϊκής Ένωσης σ’ αυτό.
Μεταξύ άλλων ρωτήθηκε πότε η χώρα θα έχει την ανοσία της αγέλης. ” Σίγουρα τη χρονιά αυτή θα την περάσουμε με τον κορονοϊό”, απάντησε και πρόσθεσε ότι ο στόχος για την επόμενη χρονιά ” είναι ο κορονοϊός να εξελιχθεί ως μια βαριά γρίπη. Είναι θετικό αυτό γιατί έστω με την πολύ μεγάλη πίεση που έχουμε στο σύστημα υγείας έχουμε καταφέρει να είναι ανοιχτή και η κοινωνική και η οικονομική δραστηριότητα”. Γιατί με το να κλείσουν τα πάντα στη χώρα, αυτό επηρεάζει και την υγεία των πολιτών, σημείωσε χαρακτηριστικά.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.