Quantcast
Χατζηδάκης: «Έχουμε οικονομικό πρόβλημα στην χώρα με το κλείσιμο των τραπεζών» - enikonomia.gr
share

Χατζηδάκης: «Έχουμε οικονομικό πρόβλημα στην χώρα με το κλείσιμο των τραπεζών»

δημοσιεύτηκε:

«Έχουμε οικονομικό πρόβλημα στην χώρα με το κλείσιμο των τραπεζών αλλά και με τους δανειστές μας  ως προς την συμφωνία», δήλωσε σήμερα ο βουλευτής της ΝΔ, Κωστής Χατζηδάκης στο Real FM 97,8 και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

Μάλιστα ο ίδιος ανέφερε ότι: «Η συζήτηση που πραγματοποιήθηκε χθες στην Βουλή κρατήθηκε σε υψηλά επίπεδα. Αλλά δεν φθάνει αυτό, αλλά το θέμα είναι τι θα κάνει ο πρωθυπουργός και εάν θα πάμε σε εκλογές».

«Πως θα πάμε σε εκλογές με κλειστές τις τράπεζες και εν μέσω της τουριστικής περιόδου. Η διαδικασία αυτή μόλις ξεκίνησε αφού η κυβέρνηση υπέγραψε συμφωνία και εάν δεν την θέλει, θα συνεχιστεί αυτή η κατάσταση για δύο με τρεις μήνες και αυτό θα δημιουργήσει πρόβλημα σε όλους μας», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Και ο κ. Χατζηδάκη συνέχισε λέγοντας ότι: «Θα μπορούσε να υπάρξει ένα συνέδριο μόνο μεταξύ όλων των πολιτικών αρχηγών έτσι ώστε να δούμε πως θα κινηθεί η χώρα το επόμενο διάστημα. 

Επιπλέον οι υπόλοιπες δυνάμεις  δεν θα έπρεπε να  λειτουργούν απλώς συμπληρωματικά σε αυτή τη κατάσταση  αλλά να έχουν την θέση που τους αξίζει».

Τέλος ο βουλευτής της ΝΔ διευκρίνισε ότι: «Δηλητηριασμένο δώρο είναι αυτή τη στιγμή η εξουσία στην Ελλάδα αλλά τη θέλουν όλοι. Δεν μιλάω για μοιρασιά εξουσίας αλλά για μια αντίληψη καινούργιας συνεργασίας για τη χώρα και να πάμε μπροστά. Μιλάω πιο πολύ για το πνεύμα και λιγότερο για τις τεχνικές παραμέτρους».

Παρακολουθήστε όλες τις εξελίξεις από το Liveblog του Enikonomia.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.