Quantcast
Ζαχαράκη στον Realfm 97,8: Με το πολιτικό αποτέλεσμα της 26ης Μαΐου ο κόσμος θα δώσει απάντηση σε μια κυβέρνηση σε αποδρομή - enikonomia.gr
share

Ζαχαράκη στον Realfm 97,8: Με το πολιτικό αποτέλεσμα της 26ης Μαΐου ο κόσμος θα δώσει απάντηση σε μια κυβέρνηση σε αποδρομή

δημοσιεύτηκε:

“Η ΝΔ θα καταθέσει σήμερα την πρόταση μομφής, όπως είχαμε ήδη προαναγγείλει την πρόθεση που υπήρχε να αναδείξουμε το θέμα πολιτικής ουσίας, όχι μόνο τους συμβολισμούς, πίσω από την επίθεση του κ. Πολάκη στον Στέλιο Κυμπουρόπουλο” δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Σοφία Ζαχαράκη, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

“Πρέπει να προβληματίσει τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑότι ο Πρωθυπουργός επιλέγει αυτή την πρόταση μομφής της ΝΔ να την μετατρέψει σε μια κίνηση στήριξης και μάλιστα εν συνόλω της κυβέρνησης στον κ. Πολάκη, εξισώνοντας τον κ. Πολάκη με κάθε υπουργό. Υπάρχει μια απόλυτη ταύτιση μεταξύ του Πρωθυπουργού και του κ. Πολάκη μέσα από αυτή την μετατροπή” πρόσθεσε.

“Το πολιτικό αποτέλεσμα της 26ης Μαΐου σίγουρα θα κινητοποιήσει αντιδράσεις και είναι κάτι που πρέπει να προβληματίσει την κυβέρνηση. Θα είναι ένα δυνατό αποτέλεσμα που ο κόσμος θα δώσει απάντηση σε μια κυβέρνηση σε αποδρομή” τόνισε.


Ακούστε το ηχητικό:

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.