Quantcast
ZDF: Η πλειοψηφία των Γερμανών κατά της παραμονής της Ελλάδας στο ευρώ - enikonomia.gr
share

ZDF: Η πλειοψηφία των Γερμανών κατά της παραμονής της Ελλάδας στο ευρώ

δημοσιεύτηκε:

Μόνο το 40 τοις εκατό των Γερμανών πιστεύουν ότι η Ελλάδα θα πρέπει να παραμείνει μέλος της ευρωζώνης σύμφωνα με το  πολιτικό βαρόμετρο που παρουσίασε την Παρασκευή το τηλεοπτικό ZDF. Επιπλέον, η πλειονότητα των ερωτηθέντων πιστεύει ότι η ελληνική κυβέρνηση δεν είναι σοβαρή απέναντι στους Ευρωπαίους εταίρους.

Το 52% των Γερμανών πιστεύει ότι η Ελλάδα πρέπει να αποχωρήσει από την ευρωζώνη, ενώ το 40% των Γερμανών πιστεύουν ότι η Ελλάδα θα πρέπει να παραμείνει μέρος της ευρωζώνης, σύμφωνα με το πολιτικό βαρόμετρο της γερμανικής δημόσιας τηλεόρασης ZDF που δημοσιεύεται σήμερα.

Σύμφωνα με το ZDF η συμπεριφορά της ελληνικής κυβέρνησης στην κρίση του ευρώ, ώθησε τους Γερμανούς στην επανεξέταση του θέματος. Έτσι λοιπόν σε αντίθεση με την προηγούμενη μέτρηση πριν από εβδομάδες καταγράφονται τα εξής: Ενώ το Φεβρουάριο ήταν στο 52% τώρα μόνο το 40% των Γερμανών πιστεύει ότι η Ελλάδα θα πρέπει να παραμείνει στη ζώνη του ευρώ, ενώ 52% πιστεύει πλέον ότι η Ελλάδα πρέπει να αποχωρήσει από την ευρωζώνη τη στιγμή που τον Φεβρουάριο το ποσοστό αυτό ήταν της τάξης του 41%.

 

Δείτε το δημοσίευμα με όλη την δημοσκόπηση εδώ

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.