Quantcast
Σε ελληνικά χέρια η διοργάνωση τουριστικών εκθέσεων στην αγορά της Σκανδιναβίας - enikonomia.gr
share

Σε ελληνικά χέρια η διοργάνωση τουριστικών εκθέσεων στην αγορά της Σκανδιναβίας

δημοσιεύτηκε:

Σε ελληνικά χέρια βρίσκεται η διοργάνωση των τουριστικών εκθέσεων στην αγορά της Σκανδιναβίας, όπως τονίζει στο Praktoreio-Tourism ο γενικός διεθυντής της North Events, Λεωνίδας Μπαμπάνης, με αφορμή την πρώτη έκθεση Mediterranean Panorama, που διοργανώνει η εταιρεία από τις 17έως τις 19 Μαρτίου και αποτελεί τη μοναδική έκθεση τουρισμού στην Στοκχόλμη.

Σύμφωνα με τον κ. Μπαμπάνη, αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την ελληνικό τουρισμό, αφού η αγορά της Σκανδιναβίας είναι από τις πλέον σημαντικές. «Με τη σουηδική αγορά να έχει μείνει χωρίς μεγάλη διεθνή τουριστική έκθεση και ύστερα από τις παροτρύνσεις των tour operators αλλά και το ενδιαφέρον και άλλων μεσογειακών προορισμών, η North Events αξιοποιεί τη μεγάλη αυτή επιχειρηματική ευκαιρία και επιχειρεί να καλύψει στρατηγικά αυτό το κενό, συνδυάζοντας την τεχνογνωσία και τα ειδικά χαρακτηριστικά του Grekland Panorama με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις της αγοράς.

Η Mediterranean Panorama θα έχει ως κεντρικό πυλώνα την Ελλάδα, αλλά ταυτόχρονα θα προβάλλει δυναμικά σειρά τουριστικών προορισμών της Μεσογείου. Ήδη, έχουν βεβαιώσει το ενδιαφέρον τους η Κροατία, η Μάλτα, η Πορτογαλία, η Κύπρος, η Τυνησία, το Ισραήλ, η Ιταλία, η Αίγυπτος, το Μαρόκο, η Τυνησία, η Ιορδανία, το Μαυροβούνιο και η Τουρκία κ.ά.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.