Quantcast
Οι New York Times δίνουν συμβουλές για οικονομικές διακοπές στην Ελλάδα - enikonomia.gr
share

Οι New York Times δίνουν συμβουλές για οικονομικές διακοπές στην Ελλάδα

δημοσιεύτηκε:

Εκτενή έρευνα για το κόστος των διακοπών στην Ελλάδα έκαναν οι New York Times και σε συνεργασία με την TrueGreece μοιράστηκαν με τους αναγνώστες τους σε όλον τον κόσμο τα «μυστικά» που πρέπει να γνωρίζει κανείς για να επισκεφθεί τη χώρα μας κάνοντας οικονομικές διακοπές.

Η πρώτη συμβουλή, λοιπόν, προς τους αναγνώστες τους είναι να βγουν απ την πεπατημένη και να αφήσουν προορισμούς όπως η Μύκονος και η Σαντορίνη που «βουλιάζουν» κάθε καλοκαίρι από τουρίστες. Αντ’ αυτού προτείνουν νησιά με μικρότερη διεθνή προβολή όπως η Πάρος και η Νάξος, καθώς και την πόλη της Θεσσαλονίκης. Στη συνέχεια, προτρέπουν τους επίδοξους επισκέπτες της Ελλάδας να επιλέγουν με προσοχή τον χώρο φιλοξενίας τους και να φροντίζουν να κάνουν κράτηση από νωρίς.

Τέλος, οι New York Times συμβουλεύουν τους αναγνώστες τους να μην περιορίσουν τις διακοπές τους στην περίοδο Ιουλίου- Αυγούστου που η Ελλάδα δέχεται εκατομμύρια τουρίστες από όλον τον κόσμο, αλλά να διευρύνουν το πρόγραμμά τους σε όλη την έκταση της ελληνικής τουριστικής περιόδου, δηλαδή από τον Απρίλιο μέχρι και τον Νοέμβριο, που οι τιμές είναι πιο φιλικές.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.