Quantcast
Δείτε ζωντανά το Forum "Next is Now 2019 - Ελληνικός Τουρισμός, μια Εθνική Υπόθεση! Δυνατότητες και Προοπτικές" - enikonomia.gr
share

Δείτε ζωντανά το Forum “Next is Now 2019 – Ελληνικός Τουρισμός, μια Εθνική Υπόθεση! Δυνατότητες και Προοπτικές”

δημοσιεύτηκε:

Δείτε απευθείας το Forum “Next is Now 2019 – Ελληνικός Τουρισμός, μια Εθνική Υπόθεση! Δυνατότητες και Προοπτικές” που διοργανώνεται για δεύτερη χρονιά με πρωτοβουλία του Νίκου Χατζηνικολάου και του enikonomia.gr.



Τώρα πλέον, που η ελληνική οικονομία γυρίζει σελίδα, ο τουρισμός βρίσκεται στην αιχμή της εθνικής προσπάθειας για την επιστροφή της Ελλάδας σε τροχιά βιώσιμης οικονομικής ανάπτυξης και κοινωνικής ευημερίας.



Σε αυτή την – καθοριστική για την προοπτική της χώρας μας – συγκυρία, το enikonomia.gr διοργανώνει για 2η συνεχή χρονιά, στις 5 Δεκεμβρίου 2019, την ημερίδα “Next is Now 2019- Ελληνικός Τουρισμός, μια Εθνική Υπόθεση! Δυνατότητες και Προοπτικές”.

Xορηγός της εκδήλωσης ήταν ο
Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού.

Οι πρωταγωνιστές της τουριστικής αγοράς, στελέχη φορέων και επιχειρήσεων του κλάδου και εκπρόσωποι της περιφερειακής διοίκησης και της τοπικής αυτοδιοίκησης θα συναντηθούν στην Αθήνα για να αναλύσουν τον ρόλο που καλείται να διαδραματίσει ο τουρισμός στην ανασυγκρότηση της ελληνικής οικονομίας.

Η διαμόρφωση ενός νέου μοντέλου ανάπτυξης, η περαιτέρω βελτίωση του τουριστικού προϊόντος ανά την επικράτεια με σεβασμό στις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών, η ενίσχυση της συνεργασίας ανάμεσα στο Κράτος, τις περιφέρειες και τον ιδιωτικό τομέα, η προσέλκυση επενδύσεων, η δημιουργία νέων και ποιοτικών θέσεων εργασίας, η διασύνδεση της τουριστικής αγοράς με άλλους παραγωγικούς κλάδους της χώρας με στόχο την ενδυνάμωση της εξωστρέφειας της οικονομίας, είναι τα βασικά «στοιχήματα» για την επόμενη ημέρα του ελληνικού τουρισμού και θα βρεθούν στην κορυφή της ατζέντας του συνεδρίου.

Δείτε το πρόγραμμα της ημερίδας εδώ

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.