Quantcast
Κικίλιας: Τουρισμός για όλα τα βαλάντια - enikonomia.gr
share

Κικίλιας: Τουρισμός για όλα τα βαλάντια

δημοσιεύτηκε:

Η δική μας δουλειά είναι να δημιουργήσουμε τέτοιες συνθήκες έτσι ώστε ο τουρισμός στην Ελλάδα να είναι για όλα τα βαλάντια είπε ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας, μιλώντας στο Open.

Συγκεκριμένα, σε ερώτηση εάν προγραμματίζει κάτι το υπουργείο Τουρισμού για να μπορούν να κάνουν διακοπές οι Έλληνες τουρίστες” είπε ότι ” είναι προφανές ότι όταν έχεις ως στρατηγική σου στόχευση σου και αυτό υλοποιείται και επιτυγχάνεται” και πρόσθεσε ότι η επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου ” προσφέρει αμέσως καλύτερες τιμές και μεγαλύτερη ποιότητα στο σέρβις που είναι δύο ζητούμενα μαζί με την ασφάλεια που ήταν η πρώτη προτεραιότητα για τον οποιοδήποτε ταξιδιώτη προκειμένου να κάνει διακοπές φέτος. ‘Αρα η δική μας δουλειά είναι να διευρύνουμε τόσο πολύ τους προορισμούς μας, να φωτίσουμε τόσο πολύ τις ομορφιές μας, τις μπρανταρισμένες και τις καινούργιες και να δημιουργήσουμε τέτοιες συνθήκες έτσι ώστε ο τουρισμός στην Ελλάδα να είναι για όλα τα βαλάντια, να είναι για όλες τις κοινωνικές τάξεις”.

Όσον αφορά τις αυξημένες τιμές που είχαν για διαμονή κάποια τουριστικά καταλύματα νησιών λόγω πανδημίας είπε ότι οι ηλεκτρονικοί μηχανισμοί στην οικονομία, στον τουρισμό κλπ πρέπει να κάνουν τη δουλειά τους καθώς ένα κράτος δικαίου πρέπει να λειτουργεί.

” Και αυτό σημαίνει σέβομαι τον πολίτη. Σέβομαι τον πολίτη όταν φροντίζω να μην ταλαιπωρείται όταν εμβολιάζεται.  Σέβομαι τον πολίτη όταν είναι πελάτης ή επισκέπτης ή τουρίστας και χαίρει εκτίμησης και σεβασμό. Άρα του προσφέρω ποιοτικές υπηρεσίες και ελέγχω ως κράτος εάν αυτές οι υπηρεσίες δίδονται”, συμπλήρωσε.
Έρχεται νέο πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού

Σε ερώτηση πώς θα μπορεί να πηγαίνει Έλληνας διακοπές τον Αύγουστο καθώς τα περισσότερα μέρη είναι απλησίαστα είπε ” ότι πέρυσι υπήρχε η δυνατότητα του κοινωνικού τουρισμού η οποία ξεκίνησε πολύ νωρίς και φέτος θα υπάρχει”.



share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.