Quantcast
Αθήνα: Αυτές είναι οι δωρεάν εορταστικές εκδηλώσεις ενόψει Πρωτοχρονιάς - enikonomia.gr
share

Αθήνα: Αυτές είναι οι δωρεάν εορταστικές εκδηλώσεις ενόψει Πρωτοχρονιάς

δημοσιεύτηκε:

Το πρόγραμμα με τις δωρεάν εορταστικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα από τις 30 έως 31 Δεκεμβρίου 2015 παρουσιάζει ο δήμος της πρωτεύουσας και ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας, σύμφωνα με το cityofathens.gr.

Ειδικότερα, το πλήρες πρόγραμμα με τις δωρεάν εορταστικές εκδηλώσεις είναι το εξής:

1)Στις 30 Δεκεμβρίου 2015 (Τετάρτη):

Θα πραγματοποιηθεί (στις 17.30) η παιδική παράσταση του Αθηναϊκού Θεάτρου «Θέατρο και Μουσική σε μια μέρα γιορτινή» στο Πεζόδρομο  Βουκουρεστίου. Στην παράσταση αυτή θα  συμμετέχει η «Big Band» του Δήμου Αθηναίων.

Το Θεατροπαιδαγωγικό πρόγραμμα «Τα Χριστούγεννα του Τρού» Θα διεξαχθεί  (στις 12.00)  κοντά στο Σταθμό Μετρό «Κεραμεικός». Το εν λόγω πρόγραμμα το έχει αναλάβει η ομάδα «paperdollwise.

Ο Μουσικός περίπατος της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Αθηναίων, «Μουσικές διαδρομές στις γειτονιές της Αθήνας» θα πραγματοποιηθεί στις 12.00 στο Θέατρο «Θυμέλη» Έλλης Βοζικιάδου (Μοσχονησίων 32, Πλατεία Αμερικής).

2) Στις 31 Δεκεμβρίου 2015 (Πέμπτη):

Θα πραγματοποιηθεί στις 12.00 η Χριστουγεννιάτικη μελωδία από Αμερικανική χορωδία «Southern Connecticut State University Choir» και «University ofAlberta Choir» στην πλατεία Συντάγματος. Η εν λόγω εκδήλωση θα τελεστεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού σε συνεργασία με την Expedition and Travel.

Στις 12.00 θα πραγματοποιηθεί η συναυλία με τον Γιώργο Ζαχαρόπουλο και η Συναυλία με τον Πάνο Μουζουράκη και το συγκρότημά του στην Πλατεία Αμερικής.

Η Συναυλία με τον γνωστό Έλληνα καλλιτέχνη ,Πάνο Μουζουράκη θα πραγματοποιηθεί (στις  23.15-23.45) στο Θησείο – Πεζόδρομος Ηρακλειδών και  Αποστόλου Παύλου.

Ενώ στη Στοά Σπυρομήλιου,(στο City Link) θα πραγματοποιηθεί (από τις 23.45-00.45)η Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων σε συνεργασία με  τον γνωστό  τραγουδιστή,  Φίλιππο Πλιάτσικα.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.