Quantcast
Αισιόδοξο μήνυμα της TUI για τον ελληνικό τουρισμό - enikonomia.gr
share

Αισιόδοξο μήνυμα της TUI για τον ελληνικό τουρισμό

δημοσιεύτηκε:

Μήνυμα εμπιστοσύνης προς την Ελλάδα, έστειλαν από τα Χανιά υψηλόβαθμα στελέχη των tour operators της TUI, τα οποία παρουσίασαν το χειμερινό πρόγραμμα του οργανισμού σε Γερμανούς δημοσιογράφους.

Ειδικότερα, παρ’ όλες τις δραματικές οικονομικές πολιτικές εξελίξεις της  χώρας, τα στελέχη της TUI δήλωσαν αισιόδοξα για τον τουρισμό της χώρας, τόσο για την φετινή σεζόν όσο και για την  επόμενη χρονιά.

Μάλιστα, στελέχη της TUI ανέφεραν ότι: «μπορεί οι πολιτικές εξελίξεις να τρέχουν στην Ελλάδα, αλλά αυτό δεν μπορεί και δεν πρέπει να επηρεάσει τον τουρισμό της χώρας, αφού, ειδικά οι Γερμανοί, βρέθηκαν στην κορυφή των επισκεπτών το 2014».

Α:πό την πλευρά του, ο υπεύθυνος ανατολικής Μεσογείου της TUI, Φλόριαν Φλάισερ είπε χαρακτηριστικά στους δημοσιογράφους: «σαφώς και μας ενδιαφέρουν οι πολιτικές εξελίξεις, αλλά δεν επηρεάζουν το τουριστικό ρεύμα προς τη χώρα σας. Εμείς δεν δίνουμε ιδιαίτερες συμβουλές στους πελάτες μας που θα έρθουν στην Ελλάδα. Απλά, ας έχουν μαζί τους και μετρητά, αλλά και κάρτες, για να διευκολυνθούν στις συναλλαγές τους».

 Ακόμη ο κ. Φλάισερ ανέφερε ότι: «η επιλογή της Κρήτης για την παρουσίαση του προγράμματος της TUI δεν ήταν τυχαία, καθώς ο οργανισμός δίνει μεγάλη σημασία στο συγκεκριμένο νησί, ως τουριστικό προορισμό».

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυνε και ο γγ του ΕΟΤ, Πάνος Λειβαδάς, ο οποίος διευκρίνισε στους παριστάμενους και τους Γερμανούς δημοσιογράφους ότι « δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα στις συναλλαγές των τουριστών με κάρτες».

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.