Quantcast
Ακυρώθηκαν οι προκρατήσεις στα κάμπινγκ της Χαλκιδικής - enikonomia.gr
share

Ακυρώθηκαν οι προκρατήσεις στα κάμπινγκ της Χαλκιδικής

δημοσιεύτηκε:

Aκυρώσεις κατέγραψαν από τις 27 Ιουνίου 2015,οι προκρατήσεις  των Ελλήνων και ξένων τουριστών στα κάμπινγκ της Χαλκιδικής, δήλωσε  σήμερα ο πρόεδρος της Ένωσης Κάμπινγκ του νομού Αντώνης Δεληδημητρίου, στο Αθηναϊκό Πρακτορείο.

 Ο κ. Δελημητρίου ανέφερε: «Χάσαμε τον Έλληνα και ξένο περιηγητή τουρίστα. Αυτόν που θα έμενε στο κάμπινγκ, θα πήγαινε στην ταβέρνα, θα φούλαρε το ντεπόζιτο του αυτοκινήτου του» και πρόσθεσε ότι «ο ίδιος και οι συνάδελφοί του περίμεναν την καλοκαιρινή σεζόν, για να περιορίσουν τα σπασμένα της οικονομικής κρίσης».

«Ενώ προοιωνιζόταν μια πολύ καλή χρονιά με την πληρότητα στο 100%,οι πολιτικές εξελίξεις μας οδήγησαν σε ψυχρολουσία»,  σημείωσε  χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Ένωσης Κάμπινγκ του νομού.

Τέλος ο κ. Δεληδημητρίου ανέφερε ότι: «Στα κάμπινγκ της Χαλκιδικής, πέραν των Ελλήνων που έρχονται ακόμα και από Πάτρα και Αθήνα, κάθε χρόνο, δίνουν το παρών, τουρίστες από την Κεντρική και Δυτική Ευρώπη (Γερμανοί, Αυστριακοί, Γάλλοι, Ολλανδοί κ.λπ.) και τελευταία σημειώνει σημαντικά αύξηση η εισροή τουριστών από τα Βαλκάνια (Βουλγαρία, Ρουμανία και Σερβία) και την Τουρκία».

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.