Quantcast
Ανοίγει τις πόρτες του ξανά το Domotel Kastri - enikonomia.gr
share

Ανοίγει τις πόρτες του ξανά το Domotel Kastri

δημοσιεύτηκε:

της Εύας Οικονομάκη

 

Σήμερα ανοίγει και πάλι τις πόρτες του ένα από τα πιο ιστορικά ξενοδοχεία της Αθήνας, το πλήρως ανακαινισμένο Domotel Kastri.

Τη διαχείριση της νέας μονάδας έχει αναλάβει η αλυσίδα πολυτελών boutique και lifestyle ξενοδοχείων Domotel, η οποία ενέταξε πριν από λίγους μήνες το πολυτελές συγκρότημα στο χαρτοφυλάκιό της αναλαμβάνοντας για 15 χρόνια τη διαχείρισή του από τον ιδιοκτήτη όμιλο της Τράπεζας Πειραιώς.

Με δυναμικότητα 86 πολυτελών δωματίων και αιθουσών πολλαπλών χρήσεων όπου μπορούν να φιλοξενηθούν εκδηλώσεις και συνέδρια, το πεντάστερο Domotel Kastri αναβιώνει στη Νέα Ερυθραία, εγκαινιάζοντας παράλληλα την παρουσία της Domotel στην Αθήνα.

Η διοίκηση της αλυσίδας στοχεύει πλέον στην ανάπτυξη του συνεδριακού τουρισμού και την ενίσχυση των εταιρικών συναντήσεων, διατηρώντας ταυτόχρονα την παροχή προσωποποιημένων και υψηλής ποιότητας υπηρεσιών για τους επισκέπτες που πραγματοποιούν ταξίδια αναψυχής.

Το ξενοδοχειακό συγκρότημα βρίσκεται πλαισιωμένο από μία πευκόφυτη έκταση που ξεπερνά τα 4 στρέμματα, ενώ οι σύγχρονες εγκαταστάσεις και η υψηλή αισθητική που το χαρακτηρίζει όλα αυτά τα χρόνια συνδυάζονται με τις μοντέρνες λύσεις και την ανεπτυγμένη ξενοδοχειακή κουλτούρα του ομίλου.

Σήμα κατατεθέν του ξενοδοχείου αποτελεί το εκπαιδευτικό και συνεδριακό κέντρο «Εξέλιξη» -σχεδιασμένο από τον αρχιτέκτονα Αλέξανδρο Τομπάτζη-, χωρητικότητας 550 ατόμων που κοσμεί τον περιβάλλοντα χώρο, με το αμφιθέατρο των 200 θέσεων και τον άρτιο τεχνολογικά εξοπλισμό του, καθώς και τις 20 αίθουσες πολλαπλών χρήσεων να συμπληρώνουν τις προσφερόμενες υπηρεσίες που μπορούν να αναδείξουν ακόμη περισσότερο τον τουρισμό της πρωτεύουσας σε 12μηνη βάση.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.