Quantcast
«Ανοιγμα» του ΟΛΗ στην Κίνα για κρουαζιέρα και τουρισμό - enikonomia.gr
share

«Ανοιγμα» του ΟΛΗ στην Κίνα για κρουαζιέρα και τουρισμό

δημοσιεύτηκε:

Επίσκεψη στον Οργανισμό Λιμένος Ηρακλείου πραγματοποίησε αντιπροσωπεία του μεγαλύτερου λιμανιού της βόρειας Κίνας Tianjin στο Πεκίνο, προκειμένου να διερευνηθεί η δυνατότητα συνεργασίας των δύο λιμανιών και η ανταλλαγή τεχνογνωσίας στην κρουαζιέρα καθώς και οι προοπτικές της τουριστικής ανάπτυξης μεταξύ της Κρήτης και της κινεζικής πόλης, που αριθμεί 40 εκατ. κατοίκους.

Επικεφαλής της Κινέζικης αντιπροσωπείας ήταν η Πρόεδρος του λιμανιού κ. Zhang Lili η οποία συνοδευόταν από διευθυντικά στελέχη του λιμανιού Tianjin.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Οργανισμού με αντιπροσωπεία της Διοίκησης του λιμανιού με επικεφαλής τον κ. Ιωάννη Μπρα, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΛΗ.

Στην συνάντηση επίσης παρέστη ο δήμαρχος Ηρακλείου κ. Βασίλης Λαμπρινός, ο δημοτικός σύμβουλος και μέλος του Δ.Σ. του Ο.Λ.Η. κ. Μηνάς Καπετανάκης, ο κ. Πάρης Τζόρβας,  εκπρόσωπος του Εμπορικού Επιμελητηρίου Ηρακλείου καθώς και εκπρόσωπος του κ. Μιχάλη Βαμιεδάκη Περιφερειακού Συμβούλου Κρήτης – Εντεταλμένου Συμβούλου Τουρισμού.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την συνεργαζόμενη με τον Οργανισμό Ιταλική εταιρεία στον τομέα της κρουαζιέρας Costa Crociere, η οποία έχει αναπτύξει στενούς δεσμούς συνεργασίας με το λιμάνι Tianjin στα πλαίσια των δραστηριοτήτων της στη χώρα.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο κ. Μπρας παρουσίασε το λιμάνι του Ηρακλείου, τις εγκαταστάσεις, τα μεγέθη και τις δυνατότητές του, το επίπεδο ανταγωνιστικών υπηρεσιών που προσφέρει και των σύγχρονων πρακτικών που εφαρμόζει στον τομέα της κρουαζιέρας.

Μετά την συνάντηση ακολούθησε γεύμα εργασίας και σήμερα, Σάββατο το πρωί επρόκειτο να ακολουθήσει προγραμματισμένη ξενάγηση της Κινέζικης αντιπροσωπείας στη μαρίνα του Αγίου Νικολάου.

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.