Quantcast
Αυτά τα χιονοδρομικά κέντρα θα λειτουργήσουν την Πρωτοχρονιά - enikonomia.gr
share

Αυτά τα χιονοδρομικά κέντρα θα λειτουργήσουν την Πρωτοχρονιά

δημοσιεύτηκε:

Την πλήρη λίστα με τα χιονοδρομικά κέντρα της Ελλάδας που θα λειτουργήσουν από τις 31 Δεκεμβρίου 2015 (Πρωτοχρονιά) έως 3/01/2016 ανακοίνωσαν τα snowreport.gr και τα xionodromika.gr. Παράλληλα, από τις 3012/2015 αναμένονται να καταγραφούν έντονες συνεχόμενες  χιονοπτώσεις στη χώρα.

Ειδικότερα, η πλήρης λίστα με τα χιονοδρομικά κέντρα της Ελλάδας που θα λειτουργήσουν ενόψει Πρωτοχρονιάς είναι  η εξής:

Τα Χιονοδρομικά Κέντρα στο Ανηλίου, του Περτουλίου, Μαινάλου, Λαϊλιά και Ζήρειας θα ανοίξουν από σήμερα 28/12 τα Σαλέ τους προκειμένου να υποδεχτούν τους επισκέπτες.

Στο χιονοδρομικό κέντρο «Βασιλίτσας» θα τεθούν από σήμερα σε λειτουργία οι αναβατήρες «Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», «ΕΛΙΜΕΙΑ» και «Baby lift».

Το Χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων θα είναι ανοιχτό (καθώς ο «Αχιλλέας» θα είναι ανοιχτός για μεταφορά των χιονοδρόμων από την βάση του χιονοδρομικού στη Βαθειά Λάκκα).Οι αναβατήρες του χιονοδρομικού κέντρου όπως: «Ηρακλής», «Θέτις»,«Στύγα» θα τεθούν από σήμερα σε λειτουργία  για χιονοδρομία. Ενώ οι Πίστες του χιονοδρομικού κέντρου που λειτουργούν από σήμερα είναι οι εξής: « Αλκμήνη», «Ισμήνη», «Νεφέλη» (Ανοιχτό και το  Snowpark και το Funbag) .

Στο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού λειτουργούν από σήμερα  οι αναβατήρες «Αφροδίτη», «Αίολος», «Βάκχος», «Ερμής», «Ηνίοχος», «Ήρα» και «Babylift 2».

Επιπλέον ο αναβατήρας του Χιονοδρομικού  Κέντρου  Βελουχίου,«Τάκης Φλέγκας» θα τεθεί από σήμερα σε λειτουργία.

Το Χιονοδρομικό Κέντρο Βόρας – Καϊμάκτσαλαν είναι ανοιχτό, ενώ από σήμερα λειτουργούν οι αναβατήρες «Μετερίζι» και «Baby Lift». (Ανοιχτή και η κόκκινη πίστα Νο 8 με τεχνητό χιόνι).

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.