Quantcast
Αύξηση 20% καταγράφει η ζήτηση για πολυτελείς κατοικίες στη Ρόδο - enikonomia.gr
share

Αύξηση 20% καταγράφει η ζήτηση για πολυτελείς κατοικίες στη Ρόδο

δημοσιεύτηκε:

Αύξηση 20% σημειώνει η διεθνής ζήτηση για απόκτηση πολυτελούς κατοικίας στη Ρόδο μετά τις πρόσφατες εξελίξεις που καταγράφηκαν στην Ελλάδα που παγιώνουν τη θέση της εντός της ευρωζώνης, όπως ανέφερε ο  συνεργάτης της διεθνούς εταιρίας συμβούλων ακίνητης περιουσίας Engel & Völkers, Γιώργος Πέτρας στην World Property Journal.

Μάλιστα ο κ Πέτρας  επισήμανε ότι: «Οι πολυτελείς εξοχικές κατοικίες μπορεί να είχαν απώλειες κατά τη διάρκεια της κρίσης, όμως οι τιμές τώρα εμφανίζουν τάσεις αύξησης, εξαιτίας της υψηλής ζήτησης που υπάρχει. Αυτή είναι η καλύτερη στιγμή για αγορά ακινήτου στην Ελλάδα».

Εν τω μεταξύ, ζήτηση υπάρχει κυρίως για τις πολυτελείς βίλες και οικίες που βρίσκονται πλησίον της θάλασσας και έχουν άμεση πρόσβαση ή διαθέτουν θέα σε αυτήν. Τα ακίνητα με τρία ή περισσότερες κρεβατοκάμαρες, ειδικές ευκολίες και μεγάλη έκταση οικοπέδου προσελκύουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για την αγορά των παραπάνω κατοικιών προέρχεται από τη Γερμανία, την Αυστρία και την Ελβετία. Ενδιαφέρον εντοπίζεται και από το Ην. Βασίλειο και άλλες χώρες της κεντρικής Ευρώπης και μη μέλη της Ευρωζώνης.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.