Quantcast
Βρετανοί τουρίστες πλήρωσαν πεντάστερο ξενοδοχείο στη Χαλκιδική και βρήκαν … γιαπί! - enikonomia.gr
share

Βρετανοί τουρίστες πλήρωσαν πεντάστερο ξενοδοχείο στη Χαλκιδική και βρήκαν … γιαπί!

δημοσιεύτηκε:

Σε ημιτελές  πεντάστερο ξενοδοχείο της Χαλκιδικής «Blue Lagoon Princess hotel», έκαναν κράτηση Βρετανοί  τουρίστες, σύμφωνα με δημοσίευμα της MailOnline.

Οι  Βρετανοί έγιναν έξαλλοι, όταν συνειδητοποίησαν σε τι  ξενοδοχείο είχαν κάνει κράτηση, σύμφωνα με το δημοσίευμα. Πιο συγκεκριμένα:

Οι τουρίστες αντίκρισαν το ξενοδοχείο σε άθλια κατάσταση. Βρέθηκαν μπροστά σε γιαπί, όπου υπήρξαν  εργάτες, πολλά έπιπλα του ξενοδοχείου ήταν τυλιγμένα, ενώ οι σωροί χώματος  ήταν διάσπαρτοι γύρω από την περιοχή.

Αρκετοί από τους τουρίστες εξέφρασαν στο «Twitter» τα παράπονά τους  για τα πακέτα διακοπών που τους πρόσφερε η  εταιρεία  Thomson.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί ο Jess Woodhouse. Ο ίδιος  δήλωσε στην MailOnline ότι ξόδεψε αυτός και η μητέρα του  1.600 δολάρια  για το ξενοδοχείο Blue Lagoon Princess hotel, το οποίο διαφημίστηκε ως «platinum lifestyle  five-star hotel».  Ο Βρετανός τουρίστας δήλωσε ότι  είχε κάνει κράτηση σε αυτό το ξενοδοχείο για την πρωτομαγιά.

 Ακόμη τόνισε ότι: «αντίκρισε εργοτάξιο  και ότι υπήρξε ένα είδος  βάλτου μπροστά  στο ξενοδοχείο . Υπήρχε JCBs  παντού. Αυτή ήταν παγίδα  θανάτου».

Αξιοσημείωτο  είναι ότι κάποιοι που επισκέφτηκαν αυτό το ξενοδοχείο,  βρήκαν βίδες στο πάτωμα, κάποιοι άλλοι ηλεκτροφόρα καλώδια που κρέμονται προς τα κάτω .

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.