Quantcast
British Airways: Aπευθείας πτήσεις από Λονδίνο προς Καλαμάτα το 2016 - enikonomia.gr
share

British Airways: Aπευθείας πτήσεις από Λονδίνο προς Καλαμάτα το 2016

δημοσιεύτηκε:

Νέες απευθείας πτήσεις από το Λονδίνο (Αεροδρόμιο Heathrow) προς την Καλαμάτα θα εντάξει στο πρόγραμμα της από τις 30 Απριλίου έως 24 Σεπτεμβρίου 2016 η αεροπορική εταιρεία, British Airways, στο πλαίσιο συμφωνίας της εταιρείας με την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

O Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης ανέφερε ότι:« Αυτή η συμφωνία αποδεικνύει το διεθνές ενδιαφέρον και την επιτυχία της εφαρμοζόμενης στρατηγικής για το τουριστικό προϊόν της Πελοποννήσου, το οποίο είναι ιδιαίτερης και εξαιρετικής ποιότητας, καθώς παρέχει την ευκαιρία στον ταξιδιώτη να βιώσει την πλούσια πολιτιστική και ιστορική κληρονομιά, το όμορφο και μοναδικό φυσικό τοπίο και να γευτεί την εξαιρετική γαστρονομία».

«Σύμφωνα με τη στρατηγική μας για το τουριστικό μας προϊόν, σκοπεύουμε να εδραιώσουμε στρατηγικές συμμαχίες ώστε να επιτύχουμε τη βιώσιμη και ισόρροπη ανάπτυξη της Περιφέρειάς μας. Αναμφίβολα, η British Airways μπορεί να αποδειχθεί, βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα, μια από τις πιο σημαντικές στρατηγικές συμμαχίες προς εξυπηρέτηση αυτού του σκοπού. Επιπρόσθετα, αμοιβαία οφέλη μπορούν να προκύψουν και για τα δύο μέρη, όπως και να μπορούν να εμφανιστούν νέες προκλήσεις για την εμβάθυνση της συνεργασίας» συμπλήρωσε.

Την δική του άποψη επί του θέματος εξέφρασε και ο Εμπορικός Διευθυντής της British Airways, Φρέντι Στίρ λέγοντας:« Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την Καλαμάτα ως τη νεώτερη προσθήκη στο εκτεταμένο δίκτυο της British Airways στην Ελλάδα. Είμαστε πολύ περήφανοι που έχουμε μια μακρά ιστορία πάνω από 90 χρόνια πτήσεων μεταξύ Ελλάδας και Λονδίνου και τώρα πετάμε σε 10 Ελληνικούς προορισμούς, προσφέροντας στους Βρετανούς πελάτες μια εξαιρετική επιλογή για κορυφαίες επιλογές διακοπών».     

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.