Quantcast
Buzzfeed: Η Σαντορίνη στους 21 κορυφαίους προορισμούς για το 2015 - enikonomia.gr
share

Buzzfeed: Η Σαντορίνη στους 21 κορυφαίους προορισμούς για το 2015

δημοσιεύτηκε:

Στην παγκόσμια λίστα με τους 21 κορυφαίους προορισμούς για το 2015 εντάσσεται και η Σαντορίνη,  σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα του γνωστού αμερικανικού πορτάλ, «Buzzfeed».

Ειδικότερα, η πλήρης λίστα είναι η παρακάτω: 

Το Salar de Uyuni (Ποτοσί της Βολιβίας, το HR Giger Museum Bar (Γκρύβερες της Ελβετίας), Hôtel de Glace ( Κεμπέκ του Καναδά),  Las Pozas (Χίτλιτα  του Μεξικό), το Hotel Villa Honegg (Ennetbürgen, Ελβετία), The Yellow Submarin (Λίβερπουλ, Αγγλία),  Marble Caves (Παταγονία, Χιλή), Δωρεάν Σφαίρες Πνεύματος (Βρετανική Κολομβία, Καναδάς).

Την ένατη θέση στην λίστα καταλαμβάνει το ξενοδοχείο της Σαντορίνης (Οία -Katikies) όπου έχει την αίσθηση κανείς ότι βρίσκεται σε ένα μοναδικό μέρος.

Στην συνέχεια ακολουθούν το Juvet Landscape Hotel (Βάλλνταρ της Νορβηγίας), το Kakslauttanen Αρκτική Resort (Saariselkä, Φινλανδία), το Noble Πείραμα: (Σαν Ντιέγκο, Καλιφόρνια),  La Balade des Gnomes ( Durbuy, Βέλγιο), η Sky Riad: (Λονδίνο, Αγγλία), Huacachina Oasis Huacachina, Περού),  το  Iglu-Dorf ( Οι Άλπεις και τα Πυρηναία),  Palacio de Sal: (Ποτοσί της Βολιβίας), Attrap’Rêves: (Allauch, Γαλλία),  το El Cosmico: (Mάρφα του Τέξας), το Ion Luxury Περιπέτεια Ξενοδοχείο: (Nesjavellir, Ισλανδία) και η Mirrorcube (Χαράντς της  Σουηδίας).

 

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.