Quantcast
CNBC: Ιδανική για διακοπές η Ελλάδα - enikonomia.gr
share

CNBC: Ιδανική για διακοπές η Ελλάδα

δημοσιεύτηκε:

Το ιδανικό μέρος για τις καλοκαιρινές διακοπές θεωρείται φέτος η Ελλάδα, καθώς η αξία του ευρώ  υποτιμάται όλο και περισσότερο το τελευταίο χρονικό διάστημα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ «προοπτικές του ελληνικού τουρισμού για το 2015», του τηλεοπτικού σταθμού CNBC.

Ειδικότερα, οι διπλωματικές σχέσεις μεταξύ της Αθήνας και των υπόλοιπων χωρών της  Ευρωπαϊκής Ένωσης μπορεί να μην είναι οι καλύτερες, όμως η Ελλάδα  θεωρείται ως ιδανικός τουριστικός προορισμός από  τους  ξένους τουρίστες.  

Μεταξύ άλλων η διευθύντρια του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ιρλανδίας, Χριστίνα Καλογερά δήλωσε στο CNBC ότι: «η Ελλάδα είναι αισιόδοξη ότι το 2015 θα είναι μια καλή χρονιά για την τουριστική βιομηχανία, ιδιαίτερα με την αποδυνάμωση του ευρώ έναντι του δολαρίου και της στερλίνας».

«Είμαστε πολύ αισιόδοξοι ότι το 2015 θα είναι μια ακόμη επιτυχημένη χρονιά για τον ελληνικό τουρισμό, καθώς τα ξενοδοχεία, τα εστιατόρια και τα μπαρ ανθούν και βλέπουμε νέους επιχειρηματίες να εμπλέκονται πιο ενεργά με τον τομέα του τουρισμού», κατέληξε.

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.