Quantcast
«Condé Nast Traveller Russia»: Δύο διακρίσεις για την Ελλάδα - enikonomia.gr
share

«Condé Nast Traveller Russia»: Δύο διακρίσεις για την Ελλάδα

δημοσιεύτηκε:

Σημαντικές διακρίσεις έλαβε η Ελλάδα κατά την διάρκεια της τελετής απονομής των ετήσιων βραβείων του «Condé Nast Traveller» της Ρωσίας η οποία πραγματοποιήθηκε στις 16 Μαρτίου 2015 σε κεντρικό ξενοδοχείο της Μόσχας.

Αναλυτικότερα, η Ελλάδα κατέκτησε δυο βραβεία στις ακόλουθες κατηγορίες: «Το πιο όμορφο νησί» η Σαντορίνη, «Καλύτερο ξενοδοχείο για οικογένειες» το Sani Resort της Χαλκιδικής.

Η Σαντορίνη λοιπόν θεωρείται ο αγαπημένος τουριστικός προορισμός των Ρώσων, διότι σε αυτήν οι τουρίστες της χώρας διακρίνουν: τις παραλίες της με την ηφαιστειακή άμμο, τα ρομαντικά της ηλιοβασιλέματα  αλλά και την αρχιτεκτονική ομορφιά της.

Όσον αφορά το ξενοδοχείο της Χαλκιδικής, το Sani Resort θεωρείται ότι είναι το ιδανικότερο ξενοδοχείο για οικογένειες διότι: υπάρχουν πραγματικά όλες οι υπηρεσίες για τα παιδιά όπως μίνι Ολυμπιακοί Αγώνες στην παραλία, ειδικό μενού σε 34 εστιατόρια, εκπαιδευτής κολύμβησης και αεροβική γυμναστική -ακόμη και ακαδημία ποδοσφαίρου.

Αξιοσημείωτο είναι δε ότι η Ελλάδα κατέκτησε την τρίτη θέση στην κατηγορία «Πιο φιλόξενη χώρα», ενώ το ξενοδοχείο της Κρήτης «Daios Cove Luxury Resort & Villas» τιμήθηκε ως το  «Καλύτερο ξένο ξενοδοχείο στην παραλία»  από τους Ρώσους τουρίστες.

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.