Quantcast
Delta Airlines: Αυξάνονται τα δρομολόγια προς την Ελλάδα ενόψει καλοκαιριού - enikonomia.gr
share

Delta Airlines: Αυξάνονται τα δρομολόγια προς την Ελλάδα ενόψει καλοκαιριού

δημοσιεύτηκε:

Με πέντε επιπλέον απευθείας πτήσεις από Νέα Υόρκη προς Αθήνα ενισχύει η Delta Airlines το καλοκαιρινό της πρόγραμμα δρομολογίων. Ειδικότερα η αεροπιρική εταιρείας από τις 2 Ιουνίου αυξάνει κατά 5 εβδομαδιαίες πτήσεις τα δρομολόγια προς Αθήνα και στο σύνολο τα δρομολόγια που θα πραγματοποιεί προς τη χώρα μας θα ανέρχονται σε 12.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας οι 12 συνολικά εβδομαδιαίες πτήσεις της Delta προς την Ελλάδα δημιουργούν περισσότερες από 83.000 διαθέσιμες θέσεις κατά τη διάρκεια της υψηλής τουριστικής περιόδου. 

Ο αντιπρόεδρος της Delta, Π. Κανταρούτι ανέφερε ότι: «Ο στόχος της εταιρείας είναι να ανταποκριθεί στις ανάγκες των επιβατών της και προσφέρει αυξημένη συχνότητα πτήσεων από την Αθήνα τη φετινή χρονιά και κάνει ακριβώς αυτό, καθώς  επιτρέπει σε περισσότερους ανθρώπους να ταξιδέψουν μεταξύ της Ελλάδας και των ΗΠΑ το φετινό καλοκαίρι. Είχαμε παρουσία στην Ελλάδα για 30 χρόνια μέσω της συνεργασίας μας με την Pan Am και παραμένουμε μακροπρόθεσμα πιστοί στη χώρα αυτή, όπως και σε όλες τις κοινότητες που εξυπηρετούμε».

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.