Quantcast
Διεθνές συνέδριο για τον πολιτιστικό και ψηφιακό τουρισμό τον Μάιο - enikonomia.gr
share

Διεθνές συνέδριο για τον πολιτιστικό και ψηφιακό τουρισμό τον Μάιο

δημοσιεύτηκε:

To δεύτερο Διεθνές συνέδριο, με θέμα «Μορφές και Πρότυπα του Τουρισμού και Κουλτούρα στην Εποχή της Καινοτομίας», διοργανώνει η Διεθνής Ένωση Πολιτιστικού και Ψηφιακού Τουρισμού, IACuDiT, από τις 21 έως τις 24 Μαΐου, στην Αθήνα.

Ειδικότερα, θα  συζητηθούν σημαντικές θεματικές ενότητες όπως: ο πολιτισμός και η κληρονομιά, η φιλοξενία, η αναψυχή, οι πολιτικές στον τουρισμό, οι ηλεκτρονικές εφαρμογές στον τουρισμό, ο ψηφιακός τουρισμός, η γαστρονομία, το οινοτουρισμός, ο αθλητικός τουρισμός κτλ.

Εν τω μεταξύ,  στο  συνέδριο αυτό, θα  μπορούν να συμμετάσχουν  οργανωτές πάνελ, παρουσιαστές ερευνών, επικεφαλής επιτροπών ή θεατές.

Αξιοσημείωτο είναι δε,  ότι κατά την διάρκεια του συνεδρίου,  θα πραγματοποιηθούν και παράλληλες εκδηλώσεις,  όπως: μια ελληνική βραδιά με δείπνο, μια μονοήμερη κρουαζιέρα σε επιλεγμένα ελληνικά νησιά, μια αρχαιολογική ξενάγηση στην Αθήνα και μια μονοήμερη επίσκεψη στους Δελφούς.

Η IACuDiT, είναι ένας ανεξάρτητος και μη κερδοσκοπικός οργανισμός, που αξιολογεί δημιουργικά και ηθικά τις ενέργειες που έχουν στόχο τη βελτίωση της έρευνας στον κλάδο της φιλοξενίας και του τουρισμού ,σε σχέση με πολιτιστικά και ψηφιακά ζητήματα.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.