Quantcast
Διεθνής διάκριση για το πρόγραμμα Athens Destination Specialist - enikonomia.gr
share

Διεθνής διάκριση για το πρόγραμμα Athens Destination Specialist

δημοσιεύτηκε:

Το πρόγραμμα πιστοποίησης Athens Destination Specialist Program (ADSP), έλαβε το πρώτο βραβείο «Small & Medium Enterprises» για το 2015 στο διεθνές συνέδριο ηλεκτρoνικού τουρισμού «ENTER» που πραγματοποιήθηκε από 3 έως 6 Φεβρουαρίου 2015 στο Λουγκάνο της Ελβετίας.

Ειδικότερα, το πρόγραμμα πιστοποίησης ανέπτυξε η εταιρία Nelios για λογαριασμό της Εταιρείας Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής Αθηνών (ΕΑΤΑ).

Το συνέδριο αποτελεί διεθνές forum επικοινωνίας μεταξύ της ακαδημαϊκής έρευνας και των επαγγελματιών του τουρισμού σχετικά με την ανάπτυξη και τον εμπλουτισμό των γνώσεων τους στον προορισμό Αθήνα.

Μάλιστα το ADSP σκοπεύει μέσω της εκπαιδευτικής διαδικασίας να αναβαθμίσει ποιοτικά την προβολή και τη προώθηση της ελληνικής πρωτεύουσας, παρέχοντας συγχρόνως τη δυνατότητα εξειδίκευσης και αναγνώρισης στους εγγεγραμμένους χρήστες.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Nelios, Δημήτρης Σερίφης, δήλωσε ότι: «κάθε διάκριση αποτελεί κίνητρο για εμάς να συνεχίσουμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες και την τεχνογνωσία μας για την βελτίωση και την ανάδειξη του ελληνικού τουριστικού προϊόντος – όχι από υποχρέωση αλλά από αίσθημα καθήκοντος».

Αξιοσημείωτο είναι δε ότι η πλατφόρμα παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο συνέδριο travel blogger (TBEX Athens).

Μέχρι σήμερα έχουν πραγματοποιήσει εγγραφή  οι τουριστικοί επαγγελματίες από όλο τον πλανήτη, αρκετοί από τους οποίους έχουν ήδη λάβει τις πρώτες πιστοποιήσεις.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.