Quantcast
Δράσεις για την ενίσχυση τουριστικού προορισμού της Αθήνας - enikonomia.gr
share

Δράσεις για την ενίσχυση τουριστικού προορισμού της Αθήνας

δημοσιεύτηκε:

Για την περαιτέρω ενίσχυση τουριστικού προορισμού της Αθήνας, έχουν ληφθεί σχετικές  πρωτοβουλίες και δράσεις, δήλωσε σήμερα ο δήμαρχος της πρωτεύουσας Γιώργος Καμίνης σε συνέντευξη Τύπου, με αφορμή το «3ο Travel Trade Athens 2015 Workshop», το οποίο πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο του Μεγάρου Μουσικής της Αθήνας.

Μάλιστα ο κ. Καμίνης  επισήμανε ότι: «η σημαντικότερη έκθεση σύγχρονης τέχνης  παγκοσμίως «documenta 14», θα λάβει χώρα το 2017 στην Αθήνα, η οποία για πρώτη φορά  μετακομίζει προς το νότο από το Κάσελ της Γερμανίας».

Ο  δήμαρχος της Αθήνας ανέφερε ότι: «η εν λόγω έκθεση προσελκύει 1,5 εκατομμύρια  επισκέπτες και έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά δράσεων, που προσθέτουν αξία στον τουρισμό της Αθήνας».

«Στόχος παραμένει η καθιέρωση της Αθήνας ως κορυφαίου τουριστικού προορισμού, αξιοποιώντας τη δυναμική που εμφανίζει τα τελευταία δυο χρόνια», συμπλήρωσε.

Πάντως ο κ. Καμίνης τόνισε ότι: «στην  ετήσια θεσμοθετημένη διοργάνωση επαγγελματικού χαρακτήρα της Αθήνας 3ο Travel Trade Athens,  προσήλθαν φέτος  20% περισσότεροι επαγγελματίες  του κλάδου σε σχέση με πέρυσι».

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.