Quantcast
Δράσεις του Προαθωνικού Οργανισμού Τουρισμού για την προσέλκυση Βρετανών - enikonomia.gr
share

Δράσεις του Προαθωνικού Οργανισμού Τουρισμού για την προσέλκυση Βρετανών

δημοσιεύτηκε:

Στην αγορά της Μεγάλης Βρετανίας ταξιδεύουν «αριστοτελικές εικόνες», καθώς βρετανοί εκπρόσωποι τύπου επισκέφθηκαν την Ολυμπιάδα και περπάτησαν «τα βήματα του Αριστοτέλη», μια δράση του Προαθωνικού Οργανισμού Τουρισμού για την τόνωση του εισερχόμενου τουρισμού στην προ του Άθω περιοχή.

Τρεις ημέρες, γεμάτες μεσογειακό χρώμα, αιγαιοπελαγίτικο άρωμα και τοπικές γεύσεις ήταν αρκετές, ώστε πέντε Βρετανοί εκπρόσωποι έντυπων εκδόσεων του Ηνωμένου Βασιλείου να ζήσουν την εμπειρία της ολοκληρωμένης αριστοτελικής περιήγησης, όπως τονίζεται σε ανακοίνωση του Προαθωνικού Οργανισμού Τουρισμού.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε από τις 14 μέχρι και τις 17 Απριλίου με τους δημοσιογράφους να ακολουθούν επιλεγμένες διαδρομές από το πρόγραμμα με τίτλο «Ακολουθώντας τα βήματα του Αριστοτέλη», το οποίο έχει ήδη υιοθετηθεί από μεγάλο τουριστικό βρετανικό γραφείο, που ειδικεύεται στον τουρισμό περιπατητικών περιηγήσεων, ενώ παράλληλα έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον πολλών ακόμη.

Η επίσκεψη οργανώθηκε από τον Προαθωνικό Οργανισμό Τουρισμού με τη συνεργασία του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού & του γραφείου Ε.Ο.Τ. Μ. Βρετανίας και αποτελεί την πρώτη από μία σειρά σημαντικών δημοσιογραφικών επισκέψεων, που θα πραγματοποιηθούν το διάστημα Μάιος – Ιούνιος και Σεπτέμβριος – Οκτώβριος 2015.

Πηγή: ΑΠΕ

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.