Quantcast
Δυναμική η παρουσία της Ελλάδας στη φετινή Grekland Panorama - enikonomia.gr
share

Δυναμική η παρουσία της Ελλάδας στη φετινή Grekland Panorama

δημοσιεύτηκε:

Δυναμική προβλέπεται να είναι η παρουσία της Ελλάδας στην 2η τουριστική έκθεση «Grekland Panorama» που θα πραγματοποιηθεί στη Σουηδία το διάστημα 13-15 Φεβρουαρίου 2015.

Πιο συγκεκριμένα η Κρήτη, η Θεσσαλονίκη, η Χαλκιδική, η Ρόδος, η Πελοπόννησος  θα δώσουν το «παρών» στην μοναδική έκθεση τουρισμού, γαστρονομίας και πολιτισμού για την  Ελλάδα στην Βόρεια Ευρώπη.

Σύμφωνα με την διοργανώτρια εταιρία North Events, αυξήθηκαν  φέτος οι συμμετοχές σε σχέση με πέρυσι από τον ιδιωτικό κλάδο και των τοπικών φορέων καθώς φθάνουν τους 165 εκθέτες.

Ο σκανδιναβικός χαρακτήρας της έκθεσης αποτυπώνεται από  τις συμμετοχές  των μεγαλύτερων ταξιδιωτικών πρακτόρων  όπως:  όπως TUI – Fritidsresor, Thomas Cook – VING, Kuoni – Apollo, οι Solresor, Airtours, Tema Resor, Detur και Aegean Airlines – Tal Aviation.

Στο πλαίσιο της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν παράλληλες πολιτιστικές εκδηλώσεις που σκοπό έχουν την στήριξη αλλά και την προώθηση του Ελληνικού Πολιτισμού στην Σουηδία.

Συγκεκριμένα πέντε μοναδικές παραστάσεις με την Απολογία του Σωκράτη – “SOCRATES NOW” θα δοθούν 13 – 15 Φεβρουαρίου 2015, στα αγγλικά με σουηδικούς υπότιτλους στην Στοκχόλμη.

Για πρώτη φορά το Σουηδικό κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει το διεθνώς αναγνωρισμένο κλασικό έργο του Πλάτωνα της δίκης του Σωκράτη, σε ένα μονόλογο από τον διακεκριμένο και βραβευμένο ερμηνευτή – καθηγητή, Γιάννη Σιμωνίδη.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.