Quantcast
Ε. Κουντουρά: Εθνικό σχέδιο - Στόχος η επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου - enikonomia.gr
share

Ε. Κουντουρά: Εθνικό σχέδιο – Στόχος η επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου

δημοσιεύτηκε:

Το Εθνικό Σχέδιο Στρατηγικής για τον Τουρισμό, ανακοίνωσε σήμερα η αναπληρώτρια υπουργός Οικονομίας Υποδομών Ναυτιλίας και Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά, ύστερα από τη συνάντηση  που είχε με το Διοικητικό Συμβούλιο του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου της Ελλάδος.

Μάλιστα η ίδια τόνισε ότι: «στο πλαίσιο σύνθεσης του Οδικού Χάρτη του Εθνικού Σχεδίου Στρατηγικής για τον Τουρισμό, αναμένει από το Ξ.Ε.Ε. κατηγοριοποιημένα όλα τα ζητήματα που απασχολούν τον ξενοδοχειακό κλάδο».

Αξιοσημείωτο είναι δε, ότι η κ. Κουντουρά επισήμανε ότι: «η επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου αποτελεί κυρίαρχο στόχο του υπουργείου και ήδη αναζητούνται λύσεις για τον εμπλουτισμό του προσφερόμενου τουριστικού προϊόντος της χώρας», όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση  του  Επιμελητηρίου. 

Η  ίδια  μάλιστα, χαρακτήρισε το υπουργείο Τουρισμού ως εργαλείο επίλυσης προβλημάτων της τουριστικής επιχειρηματικής κοινότητας, αναφέροντας ως παράδειγμα το γεγονός ότι, ήδη γίνονται παρεμβάσεις στο υπουργείο Εξωτερικών, για την διευκόλυνση έκδοση βίζας από συγκεκριμένες χώρες όπου παρατηρούνται προβλήματα.

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.