Quantcast
Ε. Κουντουρά: Συνεντεύξεις σε ξένα MME για τον ελληνικό τουρισμό - enikonomia.gr
share

Ε. Κουντουρά: Συνεντεύξεις σε ξένα MME για τον ελληνικό τουρισμό

δημοσιεύτηκε:

Συνεντεύξεις έδωσε η αναπληρώτρια υπουργός Τουρισμού, Έλενα  Κουντουρά στο τηλεοπτικό δίκτυο «Russia-24»  και στο διεθνές τηλεοπτικό σταθμό Bloomberg, προκειμένου να αναδειχθεί ο Ελληνικός τουρισμός.

Ειδικότερα, ο στόχος των συνεντεύξεων της  κ. Κουντουρά ήταν και η προσέλκυση των τουριστών στην Ελλάδα και η ενίσχυση του αισθήματος φιλίας και ασφάλειας που διαθέτει η χώρα.

Η κ. Κουντουρά ανέφερε ότι ο ελληνικός τουρισμός διαθέτει όλες εκείνες τις απαραίτητες υποδομές, που στόχο έχουν να χαρίσουν στους τουρίστες μας ιδανικές και αξέχαστες διακοπές στην Ελλάδα.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε η  αναπληρώτρια υπουργός Τουρισμού στον τηλεοπτικό σταθμό Bloomberg επισήμανε την ανοδική κίνηση που παρατηρείται στο χρονικό διάστημα που διανύουμε συγκριτικά με το 2014.

Η κ. Κουντουρά επεσήμανε ότι ο Ελληνικός τουρισμός συνεχίζει να αποδεικνύει την δυναμική που διαθέτει και ότι η Ελλάδα παραμένει ασφαλής και μαγευτικός τόπος προορισμού για τις διακοπές.

Ακόμη δήλωσε ότι σύμφωνα με επίσημα στοιχεία του Αεροδρομίου Αθηνών Ελ. Βενιζέλος, οι αφίξεις των τουριστών παρουσίασαν άνοδο το πρώτο εξάμηνο του 2015, κατά ποσοστό 24% σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2014, αλλά και το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου, παρά την πολιτική κατάσταση που επικράτησε, οι αφίξεις αυξήθηκαν σε ποσοστό 19%.

Τέλος αναφέρθηκε και στην διαδικτυακή καμπάνια Happening Now: #GreekSummer που είναι σε εξέλιξη για την προσέλκυση τουριστών τελευταίας στιγμής από όλο τον κόσμο.

 

 

 

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.