Quantcast
ΕΕΘ: Φεστιβάλ για οικονομικούς και ελκυστικούς προορισμούς για τις καλοκαιρινές διακοπές - enikonomia.gr
share

ΕΕΘ: Φεστιβάλ για οικονομικούς και ελκυστικούς προορισμούς για τις καλοκαιρινές διακοπές

δημοσιεύτηκε:

Οικονομικούς και ελκυστικούς προορισμούς για τις καλοκαιρινές διακοπές των Θεσσαλονικέων ταξιδιωτών (και όχι μόνο) φιλοδοξεί να αναδείξει το δεύτερο Φεστιβάλ Τουρισμού, το οποίο διοργανώνει το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (ΕΕΘ) από τις 26 έως 29 Μαΐου στη Νέα Παραλία της πόλης.

Συγκεκριμένα ανακοίνωση του ΕΕΘ αναφέρει:«Οι πολίτες του νομού μας μπορούν να έρθουν σε επαφή με γραφεία ταξιδίων, αλλά και τουριστικούς προορισμούς της Ελλάδας και του εξωτερικού και μέσα από τον πλούτο των εναλλακτικών προτάσεων που θα βρουν να διαλέξουν τις διακοπές που τους ταιριάζουν».

Παράλληλα, στόχος του Φεστιβάλ είναι η ανάδειξη της πόλης και της Κεντρικής Μακεδονίας σε ένα σημαντικό τουριστικό προορισμό.

«Ήδη εξασφαλίστηκε η υποστήριξη του υπουργείου Εσωτερικών/υφυπουργείου Μακεδονίας- Θράκης, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, του Δήμου Θεσσαλονίκης και της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας, που ανταποκρίθηκαν θετικά στην πρότασή μας και έθεσαν το Φεστιβάλ υπό την αιγίδα τους και υποστηρίζουν τη διοργάνωση με διάφορους τρόπους, ενώ αναμένεται να θέσει υπό την αιγίδα του το Φεστιβάλ ο ΕΟΤ», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.

Το Επιμελητήριο καλεί όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, αλλά και τις επιχειρήσεις που σχετίζονται με τον τουρισμό να λάβουν μέρος στο φεστιβάλ.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.