Quantcast
Ελ. Κουντουρά: Η Ελλάδα παραμένει ψηλά στη λίστα προτιμήσεων των τουριστών - enikonomia.gr
share

Ελ. Κουντουρά: Η Ελλάδα παραμένει ψηλά στη λίστα προτιμήσεων των τουριστών

δημοσιεύτηκε:

«Η Ελλάδα παραμένει ψηλά στη λίστα προτιμήσεων των τουριστών οι οποίοι συνεχίζουν να επιλέγουν τη χώρα ως τελικό προορισμό για τις διακοπές τους», δήλωσε σε συνεντεύξεις της, η αναπληρώτρια υπουργός Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά, στο αγγλόφωνο τηλεοπτικό δίκτυο Al Jazeera International και στο τηλεοπτικό δίκτυο Al Jazeera Media Network.

Ειδικότερα, η κ. Κουντουρά είπε: «Παρατηρείται ανοδική τουριστική κίνηση στη χώρα κατά το χρονικό διάστημα που διανύουμε συγκριτικά με πέρυσι. Ο Ελληνικός τουρισμός συνεχίζει να αποδεικνύει την δυναμική που διαθέτει».

Μεταξύ άλλων η κ. Κουντουρά δήλωσε ότι η τουριστική αγορά της Μέσης Ανατολής ενδιαφέρει ιδιαίτερα την Ελλάδα και ήδη σε διάστημα ενός μήνα, η ίδια επισκέφθηκε τη Σαουδική Αραβία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, όπου έκλεισε συμφωνίες με στόχο την ενίσχυση του Ελληνικού τουρισμού, όπως η προσθήκη απευθείας πτήσεων προς Ελλάδα από το τέλος Ιουνίου, μεταφέροντας ταυτόχρονα και την πεποίθηση ότι η Ελλάδα είναι ασφαλής και ιδανικός προορισμός για τις διακοπές τους.

Παράλληλα, η αναπληρώτρια υπουργός Τουρισμού ανέφερε την έναρξη διαδικτυακής καμπάνιας για την προσέλκυση τουριστών τελευταίας στιγμής από όλο τον κόσμο.

 

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.