Quantcast
Ελληνικά νησιά στο πρόγραμμα 2016 του τουρκικού Tour Operator «Bentour Reisen» - enikonomia.gr
share

Ελληνικά νησιά στο πρόγραμμα 2016 του τουρκικού Tour Operator «Bentour Reisen»

δημοσιεύτηκε:

Ελληνικά νησιά θα προσθέσει στο πρόγραμμα του 2016 ο τουρκικός Tour Operator «Bentour Reisen», που δραστηριοποιείται στη γερμανική και ελβετική αγορά, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Ο γενικός διευθυντής του τουιρστικού ομίλου, Ουγκούρ Ντενίζ  ανέφερε ότι: «Ήδη το σύστημα κρατήσεων άνοιξε για κρατήσεις σε 100 ξενοδοχεία και τις επόμενες εβδομάδες θα προστεθούν ακόμη 900 καταλύματα που περιλαμβάνονται στο νέο του πρόγραμμα. Οι νέοι προορισμοί μεσοπρόθεσμα θα καταλαμβάνουν έως και το 50% στο σύνολο του λογαριασμού πωλήσεων. Στην πατρογονική Τουρκία, ο Bentour αυξάνει το χαροφυλάκιό του κατά 20%».

«Η ιδέα για επέκταση στα ελληνικά νησιά, την Κύπρο, την Ισπανία και την Πορτογαλία, γεννήθηκε την άνοιξη του 2014, όταν σε ένα δίμηνο ιστιοπλοϊκό ταξίδι από τη Γερμανία στη Μαρμαρίδα έγινε προσωπική έρευνα πεδίου σε έξι χώρες και διαπιστώθηκε ότι οι προορισμοί αυτοί έχουν την ίδια κατανόηση και εκτίμηση στις τουριστικές υπηρεσίες, όπως και η Τουρκία. Αυτό ήταν βασική προϋπόθεση για εμάς», σημείωσε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.