Quantcast
Ελληνικοί προορισμοί σε πακέτο προσφοράς για κρουαζιέρες 2016 - enikonomia.gr
share

Ελληνικοί προορισμοί σε πακέτο προσφοράς για κρουαζιέρες 2016

δημοσιεύτηκε:

Ελληνικούς προορισμούς ενέταξε στο πακέτο προσφοράς  για κρουαζιέρες 2016 η Windstar Cruises, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Πρόκειται για το πακέτο «Sail and Stay», το οποίο συμπεριλαμβάνει εκπτώσεις έως και 60%, καθώς και δύο επιπλέον διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο πριν την αναχώρηση και μετά το τέλος της κρουαζιέρας, ενώ οι προκρατήσεις των ταξιδιωτών  για το πακέτο αυτό  θα ισχύσουν μέχρι και τις 11 Δεκεμβρίου του 2015.

Στο πρόγραμμα του Sail & Stay, εντάσσονται οι παρακάτω κρουαζιέρες:

Greek Isles & Turkish Delights: ταξίδι 7 ημερών από την Αθήνα στην Κωνσταντινούπολη και αντιστρόφως, με στάσεις στη Σαντορίνη, τη Μύκονο και τη Ρόδο.

Enchanting Greece & the Amalfi Coast: ταξίδι 7 ημερών από την Aθήνα στη Ρώμη, με στάσεις σε Κάπρι, Giardini, Νάξο και Γύθειο.

Το πακέτο αυτό είναι διαθέσιμο για κρουαζιέρες που θα πραγματοποιηθούν μέσα στο 2016 και θα περιλαμβάνει συμπληρωματικές μεταφορές από και προς το γιοτ, καθώς και το κόστος μεταφοράς και τα φιλοδωρήματα που σχετίζονται με τη διαμονή σε ξενοδοχείο.

Ακόμη, στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα κρουαζιέρας της εταιρίας, περιλαμβάνεται επιπλέον μια τοπική ιδιωτική εκδήλωση εκτός πλοίου, η οποία θα εισάγει τους επισκέπτες στον πολιτισμό και τις γεύσεις της περιοχής. 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.