Quantcast
Ενδιαφέρον φοιτητών της Καλιφόρνιας για επενδυτικές ευκαιρίες στην Ελλάδα - enikonomia.gr
share

Ενδιαφέρον φοιτητών της Καλιφόρνιας για επενδυτικές ευκαιρίες στην Ελλάδα

δημοσιεύτηκε:

Τους καθηγητές και την ομάδα  43 φοιτητών του  Πανεπιστημίου UCLA της Καλιφόρνιας, υποδέχτηκε πρόσφατα η πρόεδρος του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, Ελισάβετ Χατζηνικολάου, στην έδρα του οργανισμού.

Ειδικότερα, η  συνάντηση  αυτή έγινε στο πλαίσιο της στρατηγικής του Ε.Ο.Τ. για την περαιτέρω προσέγγιση της αγοράς της Αμερικής, με στόχο να ενημερωθούν εξειδικευμένοι opinion leaders, αλλά και πανεπιστήμια (τα οποία διαθέτουν ισχυρά τμήματα marketing).

Στη συνάντηση έγινε εκτενής αναφορά για τα παρακάτω θέματα: για την Ελληνική τουριστική προσφορά και τα επί μέρους θεματικά προϊόντα του Ελληνικού Τουρισμού, στα μεγέθη του, στις κατευθύνσεις περαιτέρω ανάπτυξης, αλλά και  στη στρατηγική και τα μέσα με τα οποία προωθείται η τουριστική προβολή της χώρας σε διεθνές επίπεδο.

Αξιοσημείωτο είναι ότι  αρκετοί από τους φοιτητές  εργάζονται ήδη, ως στελέχη σε ιδιωτικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται και στο χώρο του τουρισμού. Γι αυτό και κάποιοι  από αυτούς,  έδειξαν ενδιαφέρον  για τις επενδυτικές ευκαιρίες στην Ελλάδα, τη δυνατότητα επιμήκυνσης της τουριστικής περιόδου, καθώς και τις προοπτικές προσέλκυσης  κινηματογραφικών παραγωγών αλλά και ανάπτυξης  του ιατρικού τουρισμού.

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.