Quantcast
Εurocheapo: Η Πάρος «value for money» προορισμός - enikonomia.gr
share

Εurocheapo: Η Πάρος «value for money» προορισμός

δημοσιεύτηκε:

Στην λίστα με τους επτά λιγότερους γνωστούς πανευρωπαϊκούς τουριστικούς προορισμούς αλλά με εξαιρετικό value for money εντάσσεται και η Πάρος, σύμφωνα με έρευνα της αμερικανικής  μηχανής αναζήτησης οικονομικών ταξιδιών στην Ευρώπη, «Εurocheapo.com».

Ειδικότερα, η πλήρη λίστα με τους λιγότερους γνωστούς πανευρωπαϊκούς τουριστικούς προορισμούς που διαθέτουν όμως  εξαιρετικό value for money είναι οι παρακάτω:

Στην πρώτη θέση της λίστας βρίσκεται  το Οσίζεκ  της Κροατίας  το οποίο διαθέτει πολλά όμορφα τοπία ενώ μικρό είναι και το κόστος για να διαμείνει κανείς.

Ακολουθεί το Πλόβντικ της Βουλγαρίας όπου μπορεί κανείς να ενημερωθεί για την ρωμαϊκή ιστορία αλλά και να απολαύσει κανείς οικονομικά την διαμονή του.

Την τρίτη θέση στην λίστα καταλαμβάνει το Ψευδοκράτος της Κύπρου, καθώς μπορεί κανείς να προβεί σε μια οικονομική απόδραση στην επαρχία KarpazKarpaz Golden Beach.  

Στην τέταρτη θέση είναι το πανέμορφο αλλά συγχρόνως και οικονομικό νησί της Πορτογαλίας, το Αζόρες.

Την πέμπτη θέση κατέχει το Αζόρες Ούμπρια της Ιταλίας όπου μπορεί κανείς να απολαύσει φθηνό φαγητό, κρασί αλλά συγχρόνως μπορεί κανείς να διαμείνει σε προσιτές τιμές.

Στην έκτη θέση της λίστας βρίσκεται το Ορβιέτο της Πάρου. Πρόκειται για ένα ήσυχο νησί που υιουθετεί την κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική αλλά η διαμονή είναι εξαιρετικά φθηνή.

Στην τελευταία θέση της λίστας βρίσκεται η πανεπιστημιούπολη της Αυστρίας, με οικονομικά πολυτελή ξενοδοχεία.

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.