Quantcast
H Αθήνα στην λίστα με τους 25 κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς για το 2015 - enikonomia.gr
share

H Αθήνα στην λίστα με τους 25 κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς για το 2015

δημοσιεύτηκε:

Στην παγκόσμια  λίστα με τους 25 κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς για το 2015, εντάσσεται και η Αθήνα, σύμφωνα με την  μεγαλύτερη διεθνή ταξιδιωτική πλατφόρμα, TripAdvisor. Η έρευνα αυτή βασίζεται στις κριτικές των χρηστών της πλατφόρμας.

Αναλυτικότερα, η πλήρη λίστα με τους 25 κορυφαίους προορισμούς  για το 2015 είναι η ακόλουθη:

Την πρώτη θέση καταλαμβάνει το Μαρακές (Μαρόκο), ακολουθεί το Σιέμ  Ρέαπ (Καμπότζη), στην τρίτη θέση της λίστας  βρίσκεται η Κωνσταντινούπολη (Τουρκία), στην τέταρτη θέση  είναι  το Ανόι (Βιετνάμ). Εξίσου σημαντική θέση κατέχει και η Πράγα (Τσεχία) και στην έκτη θέση βρίσκεται το Λονδίνο (Αγγλία). 

Ακολουθούν: η  Ρώμη (Ιταλία), το Μπουένος Άιρες (Αργεντινή), το  Παρίσι ( Γαλλία), το Κέιπ Τάουν (Νότια Αφρική), η Νέα Υόρκη, η Τζέρματ (Eλβετία), η Βαρκελώνη  (Ισπανία), η Καππαδοκία (Τουρκία ), Ούμποτ (Μπαλί), Κόϊσκο ( Περού), Αγία Πετρούπολη (Ρωσία), Μπανγκόγκ, (Ταϋλάνδη) Κατμαντού (Νεπάλ ), Αθήνα (Ελλάδα),  Bουδαπέστη (Ουγγαρία), η Κέενστοουν  (Νέα Ζηλανδία), το Χονγκ Κονγκ, Ντουμπάι (ΗΑΕ). Την τελευταία θέση στην  λίστα καταλαμβάνει το Σίδνεϊ (Αυτραλία).

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.